Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Обмежена пропозиція Opel Combo NEW за неймовірними цінами!

Жовтень2012  

Тільки до кінця осені діють неймовірні ціни на обмежену кількість пасажирських автомобілів Opel Combo нового покоління!

Так, ціна на стартову комплектацію пасажирської версії Opel Combo з новим бензиновим двигуном 1,4 л. (95 к.с.) і 5-ступ. механічною КПП становить 142 000 грн. Комплектація, скромно кажучи, чудова: зсувні двері для заднього ряду з двох сторін, 7 місць, ESP + HSA (противідкат), фронтальні подушки безпеки, центральний замок з дистанційним управлінням, рульова колонка, регульована по висоті і по вильоту, кондиціонер, магнітола CD MP3, управління магнітолою на кермі, передні електро склопідйомники, бічні молдинги.

А якщо доплатити 10 000 грн, то, додатково до всього вищепереліченого, ще буде: система Start/Stop, клімат-контроль, круїз-контроль, 4 подушки безпеки, електродзеркала з підігрівом, задні електро склопідйомники, магнітола з USB/Aux і Bluetooth, легкосплавні диски, передні протитуманні фари і парк-тронік. Враховуючи ціну і комплектацію, можна сміливо стверджувати, що це найконкурентніша пропозиція, що існує зараз на ринку. Нагадаємо, що Opel Combo нового покоління був представлений в Україні в травні 2012 року, під час міжнародної автомобільної виставки SIA-2012.

Цей автомобіль встановив нові стандарти з точки зору різноманітності моделей і може похвалитися кращим у своєму класі результатом з точки зору функціональності та корисності. Яке б завдання перед вами не стояло, Opel Combo воно по плечу.

У цій універсальній серії ви знайдете автомобіль на будь-який смак - від комерційних фургонів Combo Cargo до сімейних автомобілів Combo Tour.

Combo Tour можна легко пристосувати під будь-які цілі. Можна обрати п'яти або семимісцеву версію, в стандартну комплектацію кожної з якої входять дві зсувні двері. Завдяки продуманій системі складних сидінь можна швидко організувати простір потрібним чином.

Opel Combo Tour має один

з кращих показників витрат палива в своєму класі і відрізняється низьким рівнем викидів. Так, бензиновий двигун 1,4 л. потужністю 95 к.с., з системою Start/Stop і 5-механічною КПП витрачає 7,2 л/100 км в змішаному циклі, що є досить низьким показником в сегменті малотонажних фургонів.

Залишається додати, що акційна пропозиція обмежена невеликою кількістю автомобілів, так що варто поспішити!

Детельна інформація по тел.: /044/ 503-81-18


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація