Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Час супер цін!

Вересень2012  

Шановні клієнти, поспішаємо Вам повідомити про запуск спеціальної пропозиції з економією до 10 000 гривень на найпопулярніші моделі: Aveo New, Lacetti, Cruze і Orlando.

Chevrolet Aveo нового покоління тепер дешевше на суму до 6000 грн, а ціна на нього тепер стартує від 128 700 грн. Новітній Aveo представляє абсолютно інший рівень автомобіля. Будучи глобальним продуктом світового масштабу новий Aveo має 5 зірок EuroNCAP і досить солідну базову комплектацію для ринку України. Автомобіль виробляється в Кореї на базі платформи General Motors Gamma 2, яка також використовується для німецьких автомобілів Opel Corsa, Meriva та Mokka.

Chevrolet Lacetti користується успіхом у українських покупців не випадково, адже в цієї моделі супер конкурентна ціна, але при цьому висока якість матеріалів салону і бездоганний комфорт. Тепер ціни на Chevrolet Lacetti стали ще привабливішими! Сума економії на всенародний улюбленець Chevrolet Lacetti досягає 7000 грн, а його нова ціна - від 114 500 грн.

Chevrolet Cruze - бестселер Chevrolet в світі і дуже популярний в Україні автомобіль. Вже в «базі» Cruze пропонує опції, які не у всіх конкурентів присутні навіть у топових комплектаціях! Стильний і сучасний Chevrolet Cruze став ближче до своїх шанувальників на суму до 10 800 грн, а нова ціна на нього стартує від 142 490 грн.

Chevrolet Orlando є справжнім сімейним автомобілем на всі випадки життя, оскільки його відрізняє практичність, про що говорить наявність 7 посадочних місць в будь-якій комплектації, максимальна безпека (шість подушок безпеки і система ESP в «базі»), а також універсальність інтер'єру і значний простір для перевезення вантажів. Сума економії на Orlando досягає 9 555 грн., а нова ціна стартує від 184 900 грн!

До того ж, у серпні на ринку автокредитування з'явився новий фінансовий інструмент - Chevrolet Finance, який значно відрізняється від існуючих пропозицій на ринку. За підтримки виробника GM Korea, дистриб'ютору «Дженерал Авто Груп» вдалося створити нову, клієнтоорієнтовану кредитну програму Chevrolet Finance, яка є, по суті, розстрочкою на 2 роки. Умови кредитної програми Chevrolet Finance лояльні до можливостей клієнтів. На весь період кредитування річна відсоткова ставка складає формальні 0,01% річних у гривні, аванс від 15%, термін кредитування від 1 до 7 років і разову комісію 2,99%. Але головною «родзинкою» акції є наявність пільгового періоду, коли не нараховується щомісячна комісія. Для авансу від 15% він становить 18 місяців, а при первинному внеску від 50% - 24 місяці. Таким чином, клієнту надається можливість значно знизити вартість кредиту і не переплачувати за його керування. Банк-кредитор - АТ «УкрСиббанк».

Для прикладу, якщо оплатити 50% першого внеску за будь-яку модель Chevrolet, то ті 50%, що залишилися, можна оформити в кредит на 7 років, що дозволить отримати менший щомісячний платіж (необхідно для клієнтів з невисокою офіційною зарплатою). Але виплатити таку суму можна протягом наступних двох років без жодних комісій та відсотків, що в точності повторює улюблену багатьма з радянських часів схему розстрочки!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація