Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Оголошено українські ціни на Chevrolet Aveo нового покоління!

Ківтень2012  

Вже на поточному тижні автомобілі надійдуть у всі дилерські центри та будуть доступні як для ознайомлення, так і для реалізації! Офіційна презентація автомобіля відбудеться 11 квітня в новому Київському мультибрендовому дилерському центрі «Автоцентр на Московському».


       Новий Aveo буде представлений відразу в двох кузовах - седан і хетчбек. Автомобілі доступні з бензиновим двигуном об'ємом 1.6 літрів, потужністю 115 к.с. і обертовим моментом в 155 Нм. Коробок передач дві: 5-ти ступінчаста механічна і (!) 6-ти ступінчаста автоматична, що є великою рідкістю в даному класі автомобілів. Комплектацій передбачено також дві – LT та LTZ.

        Виробництво нового Chevrolet Aveo, який буде продаватись в Україні, відбувається на заводі General Motors в Кореї.
Отже, мінімальна вартість автомобіля в кузові седан і комплектації LT становить 128 700 грн. Дана комплектація включає в себе фронтальні подушки безпеки водія і пасажира, ABS + EBD, центральний замок з дистанційним управлінням, систему Isofix, кондиціонер, регульовану рульову колонку з гідропідсилювачем, передні електросклопідйомники, електро регулювання дзеркал з підігрівом, CD-MP3 програвач з управлінням на кермі, подвійний ящик рукавички з боку пасажира, опцію «Проведи мене додому» - затримку вимикання фар при закритті автомобіля, сталеві диски R15 і інші приємні опції. Хетчбек в аналогічній комплектації LT вартий 132 840 грн.
      У максимальній комплектації LTZ вартість Aveo седан складе 135 600 грн. При цьому в комплектацію, крім перерахованого вище, входять бічні подушки і шторки безпеки, протитуманні фари, круїз-контроль, система допомоги при парковці, додаткові роз'єми для підключення зовнішніх пристроїв USB і AUX-IN, функція hands-free з керуванням на кермі, задні електросклопідйомники, датчик світла, бортовий комп'ютер, шкіряна оббивка рульового колеса, підігрів передніх сидінь, додаткові повітроводи для обігріву ніг задніх пасажирів, ящик для зберігання речей під переднім пасажирським сидінням, легкосплавні колісні диски R-16. Хетчбек в аналогічній комплектації буде коштувати 138 360 грн. Доплата за 6-ти ступінчастий автомат з можливістю ручного перемикання передач в комплектації LTZ як для седана, так і для хетчбека, складе майже 9 500 грн.
      Chevrolet Aveo нового покоління - це черговий успішний глобальний продукт корпорації General Motors. Даний автомобіль вже більше півроку продається в кількох десятках країн по всьому світу і користується незмінно підвищеним попитом, пропонуючи «багато автомобіля» і «відмінну комплектацію» за цілком розумні гроші!
Chevrolet Aveo нового покоління кардинально відрізняється від попереднього, являючи собою, по суті, абсолютно нову модель. Новий Aveo - це продукт світового масштабу, для виробництва якого використовується глобальна платформа General Motors «Gamma 2», яка також використовується при виробництві Opel Corsa, Meriva і Mokka (майбутній SUV). Також в автомобілі використовуються нові двигуни і коробки передач.
       Максимум уваги при проектуванні і виробництві нового Aveo було приділено безпеці автомобіля. Як результат - Chevrolet Aveo нового покоління отримав максимальні 5 зірок в серії краш-тестів EuroNCAP і був оголошений найбезпечним автомобілем в компакт-класі за підсумками 2011 року!
     Основа нового Aveo - міцна і цілісна конструкція, яка об'єднує в собі силовий каркас та панелі для більш ефективного розподілу маси і створення більш стійкої бази. Сталеві конструкції, використані в новому Aveo, відрізняються підвищеною міцністю для забезпечення безпеки пасажирів.
Системи безпеки і захисту включають в себе також до шести подушок безпеки, антиблокувальну систему гальм з розподілом гальмівних зусиль для постійного контролю рульового управління, навіть під час екстреного гальмування. Додайте сюди кріплення для дитячих крісел ISOFIX - і з таким захистом гарний настрій супроводжуватиме Вас усюди!
       Енергійність і стійкість автомобіля на трасі забезпечуються передньою підвіскою на основі стійок Макферсон з пружинами і стабілізатором поперечної стійкості і задній, що представляє собою торсіонну балку кулісного типу з кріпленням на мосту. Складні допоміжні системи доповнені компенсатором зносу, що гарантує збереження ходових якостей на довгі роки вперед.
       Одна з головних особливостей нового Chevrolet Aveo - неповторний стильний, спортивний дизайн екстер'єру з унікальними здвоєними фарами головного світла, які підкреслюють стиль і аеродинаміку автомобіля. А заховані ручки відкривання задніх дверей в хетчбек додають відчуття спортивності і цілісності кузова.
       Перше, що Ви побачите, коли опинитеся всередині нового Chevrolet Aveo - це приладова панель, виконана в характерному «мотоциклетному» стилі. Блок аудіосистеми з приємним сніжно-блакитним розсіючим підсвічуванням створює атмосферу високого стилю та сучасності.
Продуманий дизайн місць зберігання речей зайвий раз говорить про увагу розробників Aveo до деталей. Поряд з USB-портом, лінійним входом і можливістю підключення iPod/MP3-плеера, тут передбачений зручний подвійний ящик рукавички, куди можна покласти телефон або інші портативні пристрої.
      У передніх дверях є глибокі ніші для перевезення пляшок, в салоні - три підставки для чашок, під кріслом переднього пасажира - ящик для зберігання речей, ну і ще цілий ряд компактних відділень і кишень, що дає можливість зберігати безліч речей різних розмірів.
Обсяг багажника седана становить 502 літри, що є одним з кращих показників в своєму класі! Аналогічний показник у хетчбека може досягати 653 літри при складених задніх сидіннях, що створює досить простору для розміщення габаритного багажу.
      Новий Chevrolet Aveo комплектується потужним двигуном об'ємом 1,6 л. Ви можете обрати механічну або автоматичну трансмісію - в будь-якому випадку Ви отримаєте точне рульове управління і оптимально налаштовану підвіску для плавною і комфортної їзди. У міських умовах новий Aveo підтримує прекрасний баланс економічності і динаміки розгону. Зовсім нове шасі і гальмівна система забезпечують відмінний контакт з дорогою, щоб кожен її кілометр Вас тільки радував!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація