Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Економія до 9100 грн на Chevrolet Cruze і Chevrolet Orlando!

Березень2012  

 Економія до 9100 грн на Chevrolet Cruze і Chevrolet Orlando!

Поспішаємо повідомити радісну новину всім шанувальникам якісних і надійних автомобілів Chevrolet! Стильний, модний, молодіжний Chevrolet Cruze і сімейний, багатофункціональний і не менш стильний Chevrolet Orlando 2011 випуску стали доступнішими покупцям на суму від 2360 грн до 9100 грн залежно від комплектації!
 
Chevrolet Cruze - бестселер Chevrolet в світі і дуже популярний в Україну автомобіль. Вже в «базі» Cruze пропонує опції, які не у всіх конкурентів присутні навіть у топових комплектаціях! Це: шість подушок безпеки (передні, бічні і шторки для 1 і 2 ряду сидінь), ABS + EBD + Break Assist, круїз-контроль, передні і задні електричні склопідйомники (передні з функцією експрес підняття і опускання), електрорегулювання бічних дзеркал з підігрівом , центральний замок з ДУ, регулювання передніх сидінь по висоті, протитуманні фари і багато іншого. Крім цього стильне радіо з CD-MP3 програвачем, 4 динаміками і управлінням на кермі також є стандартним оснащенням. Ну а в «топовій» комплектації покупець додатково отримає шкіряний салон, 6 ступінчасту автомат-коробку, систему динамічної стабілізації ESC, клімат-контроль, 17 "легкосплавні диски, підігрів передніх сидінь, датчик світла і датчик дощу, а також інші принади!

При покупці Chevrolet Orlando клієнти зможуть вибрати один з трьох рівнів оснащення - LS, LT або LTZ. Незалежно від того, який рівень оснащення вибере клієнт, він гарантовано отримає багатий перелік обладнання, який спочатку включає 7 посадочних місць, шість подушок безпеки, ESP, повний електропакет, CD-MP3 програвач з управлінням на кермі, парк-тронік, звукова сигналізація, бортовий комп'ютер, клімат-контроль, легкосплавні диски і багато іншого. Рівень LTZ крім перерахованого вище включає такі системи, як 17-дюймові колеса, дзеркало заднього вигляду з автозатемненням, електронна система круїз-контролю, електроскладивающіеся бічні дзеркала, датчик світла і датчик дощу, підігрів передніх сидінь, а також хромовані елементи інтер'єру та екстер'єру.

І Orlando і Cruze отримали максимальні 5 * в рейтингу безпеки EuroNCAP, мають міцний несучий кузов і стійку конструкцію.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація