Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: За останні 2 тижні Opel Insignia став доступнішим на 7,5 %

Ківтень2010  

Лише 2 тижні тому, в зв’язку зі стабілізацією та зміцненням курсу гривні, по відношенню до євро, офіційний дистриб’ютор автомобілів Opel, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», змінила ціни на 7,5% на флагманську модель бренду – Insignia. В грошовому еквіваленті зниження ціни склало від 15 680 до 30 720 грн. Відтепер вартість «Автомобілю року 2009» в Європі та «Автомобілю року 2010» в Україні змінилась в бік зменшення і на даний момент, ціна на Opel Insignia починається від 193 120 грн.

  

Всі пам’ятають бестселер від інженерів з Руссельсхайму, Opel Vectra останнього покоління. Свого часу багато хто став власником бізнес-седану, який пропонував все найкраще, що міг запропонувати того часу німецький автопром. З уходом цієї моделі і появою Insignia, багато хто був занепокоєний, що така яскрава, інноваційна та високоякісна новинка стане недоступною для більшості бажаючих. Зараз все складається так, що запропонована ціна на Opel Insignia більш ніж приваблива.

Давайте спробуємо розібратись, що може отримати клієнт, купуючи Opel Insignia?

Автомобіль дійсно можна вважати технічно досконалим: інноваційна система FlexRide, що відповідає за адаптацію шасі до умов, що змінюються та до вашого стилю керування. Завдяки їй можна обрати один з трьох режимів, від спортивного до комфортного. Ще однією інновацією і, відверто кажучи, перевагою перед конкурентами, можна вважати ультрасучасний адаптивний повний привід, що забезпечує в найскладніших умовах відмінну стабільність на дорозі. Унікальною для цього класу автомобілів системою, можна вважати Drive Mode Control. Яка «вивчає» водія, шляхом отримання даних від усіх елементів шасі. І це далеко не все, що пропонує Opel Insignia. Достатньо сказати, що більшість однокласників просто не в змозі це запропонувати, а якщо і пропонують, то це зовсім інші ціни.

 

В плані комфорту та якості виконання інтер’єру Opel Insignia також відповідає вищим стандартам класу преміум. Ідеальна підгонка деталей та панелей, приємні на доторк поверхні, високоякісні матеріали, розвернута до водія панель приладів, електроніка, що відповідає практично за всі регулювання. Список можна продовжувати дуже довго. При цьому рівень безпеки, який гарантує своєму власнику Insignia, заслуговує на найкращу оцінку. Модель отримала «відмінно» від екзаменаторів з EuroNCAP.

Додатковим аргументом «ЗА» для тих, хто вже зібрався до найближчого дилера Opel, мережі УкрАВТО, може стати 5 років гарантії без обмеження пробігу на Opel Insignia. В будь-якому випадку, є сенс поспішити, оскільки невідомо, як довго будуть зберігатись такі унікальні умови на придбання Opel Insignia.

Детальну інформацію дізнайтесь у наших консультантів в автосалоні або за тел.: (044) 503 81 18


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація