Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: «Я королева, бо я за кермом!» Стартує Фестиваль жіночих автомобілів

Лютий2010  

З 1 лютого до 31 березня 2010 р. у всіх автосалонах Корпорації УкрАВТО триватиме феєричний Фестиваль жіночих автомобілів. Цього року в королівському автошопінгу в мережі УкрАВТО: Mercedes-Benz, Nissan, Toyota, Opel, Chevrolet, Kia, Renault, Chery, ЗАЗ та Лада!

Вже п’ятий рік Корпорація УкрАВТО, підтримуючи жіночу автомобільну культуру, проводить всеукраїнську акцію – Фестиваль жіночих автомобілів.

«Сьогодні змінюється не лише світ, але й сама жінка. Вона є цілеспрямованою, впевненою, активною і незалежною. Саме у третьому тисячолітті автомобіль став невід’ємною частиною її світу, який дозволяє їй бути собою. Розуміючи це, Корпорація УкрАВТО заснувала Фестиваль жіночих автомобілів, який втілює прагнення жінки до свободи вибору та свободи бути такою як вона прагне. Також ця акція покликана продемонструвати нашим клієнткам вдячність за відданість брендам мережі УкрАВТО, надавши найкращі можливості для вибору та сервісу напередодні весни», – прокоментувала Міхальова Ірина, Начальник відділу маркетингових комунікацій УкрАВТО.

Слоган фестивалю – «Я королева, бо я за кермом!». Сьогодні жінка намагається стати кращою, вільнішою. Для цього вона і прагне придбати автомобіль. Вона – завжди щось прагне, щось добивається, щось бажає…Вона – непередбачувана. Вона – королева доріг.

У всіх автосалонах мережі Корпорації УкрАВТО протягом двох місяців – з 1 лютого до 31 березня 2010 в рамках Фестивалю жіночих автомобілів на кожну нову щасливу власниця авто чекає безліч подарунків:

  • Спеціальні умови кредитування від Астра Банку
  • Вигідні умови страхування від Експрес страхування – КАСКО 5, 55%
  • Спеціальні умови придбання авто в групах за програмою АвтоТАК
  • Картка постійного клієнта CarWomen
  • Набір автолюбительки від УкрАВТО;
  • Косметичний набір від журналу Diva

Окрім цього, у суперрозіграші призів, який проводитиме обличчя цьогорічного фестивалю - міс Україна-Всесвіт 2010 Анна Пославська, буде розіграно три путівки на двох на шопінг до Лондону від компанії Бритур, колекційний годинник з ексклюзивної дизайнерської колекції компанії Едельвейс та діамантові прикраси від Роберто Браво.

Поспішай на королівський автошопінг з УкрАВТО!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація