Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Життя за містом існує!

Грудень2009  

Скільки разів, кожен з нас замислювався, перш ніж відправитися за місто на своєму автомобілі: чи впорається автомобіль з несподіванками, які приготували обраний маршрут подорожі, сюрпризи погоди або служби, що займаються ремонтом доріг? Тепер про це можна не думати, оскільки факт, що автомобільна життя існує і поза містом, офіційно доведений позашляховиком Chevrolet NIVA.

У свою чергу, щоб не бути голослівним, офіційний дистриб'ютор автомобілів Chevrolet NIVA, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО), пропонує всім особисто переконатися в правдивості заяви. Повнопривідний компактний автомобіль, нова версія якого була презентована цього літа в Україні, вже встиг вкотре підтвердити на ділі свій позашляховий статус. У жовтні цього року, за підсумками голосування журналістів на щорічному конкурсі «Позашляховик року 2009» в Росії, оновлена Chevrolet NIVA святкувала перемогу в категорії Кращий SUV.

  

Такі перемоги просто так не дістаються. Тим цінніше нагорода, що в голосуванні беруть участь звичайні автолюбителі, які не один рік сидять за кермом. Ще одна перемога в рамках цього конкурсу дісталася оновленої Chevrolet NIVA в категорії «Прем'єра року». Ряд оновлень, які пішли на користь цьому автомобілю, дозволили Chevrolet NIVA отримати більш сучасний вигляд, при цьому зберегти унікальні позашляхові якості і функціональність.

Фраза «Життя за містом існує», має на увазі наявність «автомобільних» форм життя поза міських доріг. І в цій стихії Chevrolet NIVA просто немає рівних: автомобіль, який не гребує пройтися по грязюці, впевнено почуває себе на грунтовці і не боїться піщаних лісових доріг або снігових заметів. Цей автомобіль, завдяки своїй досить короткій базі і відсутності масивних передніх і задніх звисів, запросто справиться з підйомами або спусками по гірських дорогах Карпат. Якщо прийнято рішення виїхати на риболовлю чи полювання, «паркетні» псевдовнедорожнікі, як правило, залишають на узбіччі, зайвий раз не ризикуючи. Chevrolet NIVA з такими завданнями справляється на раз: знижений ряд передач, блокування диференціала, значний кліренс, релінги на даху, автономний обігрівач, кондиціонер, запасне колесо - все необхідне, що вам може знадобитися при виїздах на природу.

  

Але крім «заміської» натури, Chevrolet NIVA володіє і міськими манерами. Автомобіль відмінно підходить для середовища великих і малих міст. Компактні розміри дозволяють Chevrolet NIVA, відчувати себе набагато комфортніше при перестроюваннях в потоці, в порівнянні з масивними позашляховиками, багажник без проблем зможе розмістити все, що Ви купили в супермаркеті, а безліч удосконалень в інтер'єрі салону дозволяють комфортно подолати будь-які відстані.

 

Але все ж найголовнішим аргументом «ЗА», як втім, і перевагою цього компактного позашляховика для активних людей, можна вважати унікальне співвідношення позашляхових якостей і ціни. Навряд чи в Україні можна знайти справжній, сучасний повнопривідний автомобіль за ціною всього лише від 123 492 грн.

Звертайтеся, будь ласка, до консультантів: (044) 503-81-18, 507-18-99 (автомобілі), 503-81-10 (запчастини), 503-93-24 (ремонт)


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація