Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Програма лояльності

Жовтень2009  

Корпорація УкрАВТО розширює умови участі в Програмі лояльності CarMan@CarWoman

З  15.10.2009 року Корпорація УкрАВТО та оператор мобільного зв’язку Київстар розпочали спільний проект в якому беруть участь ряд найбільших компаній України різних сфер діяльності.

З програмою лояльності «Київстар Бізнес Клуб» Ви зможете отримувати корисні знижки та унікальні пропозиції для задоволення потреб Вашого Бізнесу від «Київстар» та Партнерів.

 

Переваги пропозиції:

  • можливість щомісяця отримувати бонуси, що надаються за умовами програми лояльності «Київстар Бізнес Клуб» і які можна використати на оплату послуг мобільного зв’язку або для отримання знижки під час покупки мобільного телефону; , ОТР Bank, «Золотий Гепард», «Кредо-Класик»;
  • унікальні пропозиції та знижки від партнерів програми: «УкрАВТО»
  • можливість одночасно користуватися пропозиціями партнерів та знижками від «Київстар» – вибір пропозицій та знижок лише за Вами!

   

Знижки за умовами програми лояльності «Київстар Бізнес Клуб» від «Київстар»

Після реєстрації у програмі «Київстар Бізнес Клуб» Ви щомісяця отримуватимете бонуси на рахунок:

  • бонуси накопичуються на спеціальному бонусному рахунку клієнта у розмірі 5% від суми рахунку за виключенням послуг роумінгу, CPA (платні послуги) та послуги фіксованого зв’язку «Прямий міський номер», без ПДВ, виходячи з того, що 1 бонус = 1 гривня і період дійсності бонусів складає 12 місяців. Припустимо, щомісячний рахунок компанії за користування мобільним зв’язком усіх її працівників в місяць становить 1 тисячу гривень, отже на бонусний рахунок буде зараховано 50 бонусів.
  • скористатися накопиченими бонусами Ви зможете після того, як Ваш абонентський стаж дорівнюватиме 6 місяцям.
  • принцип анулювання бонусів – перші накопичені бонуси згорають найпершими.

Бонуси, нараховані за умовами програми «Київстар Бізнес Клуб», Ви можете використовувати для отримання знижки під час:

  • оплати рахунку за послуги зв’язку;
  • покупки мобільного телефону у дилерській мережі «Київстар». 

Унікальні пропозиції та знижки від партнерів «Київстар»

Партнери програми лояльності «Київстар Бізнес Клуб»

Пропозиції та знижки

«УкрАВТО» – транснаціональна автомобільна компанія, найбільший виробник автомобілів в Україні, дистриб’ютор і постачальник сервісних послуг, єдина компанія в Україні з повним циклом виробництва. Знижка 7 % на сервісне обслуговування автомобілів та запасні частини.
ОТР Bank – один із найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України, що надає клієнтам  повний спектр фінансових послуг. ОТР Bank є частиною універсальної фінансової корпорації OTP Group (Угорщина).
  • Відкриття поточного рахунку – 1 грн.
  • Один місяць розрахунково-касового обслуговування – 1 грн.
  • Перше розміщення строкового депозиту - +1% до стандартної ставки.

Кредит під депозит - -1% від стандартної ставки.

«Золотий Гепард» – компанія, основними напрямками діяльності якої є забезпечення паливом та паливно-мастильними матеріалами організацій усіх форм власності, що користуються автотранспортом. Економія на кожному літрі пального – 10 копійок, газу – 2 копійки
«Кредо-Класик» – страхова компанія, що присутня в усіх секторах ризикового страхування, входить до складу UNIQA Group (Австрія).
  • Знижка 10 % за програмою «Власна справа & Успіх».
  • Знижка 5 % на будь-який інший продукт компанії, крім страхування заставного майна та обов’язкових видів страхування

Реєстрація у програмі лояльності «Київстар Бізнес Клуб»:  

  • у програмі можуть брати участь приватні підприємці й представники малого і середнього бізнесу з кількістю абонентів до 30 (включно), які оформили підключення хоча б одного абонента до бізнес-тарифів «Київстар».
  • щоб стати учасником програми лояльності «Київстар Бізнес Клуб»:
  • зареєструйте координатора з правом управління програмою «Київстар Бізнес Клуб» (якщо це не було зроблено раніше) в одному з Центрів обслуговування абонентів «Київстар» 
  • Плата за реєстрацію та участь у програмі «Київстар Бізнес Клуб» не стягується. 

Умови користування знижками від партнерів «Київстар»

Для користування перерахованими вище пропозиціями та знижками достатньо бути учасником програми «Київстар Бізнес Клуб»:

  • отримайте сертифікат учасника програми. Один учасник програми може отримати лише один сертифікат.
  • щоб отримати знижки та скористатися пропозиціями партнерів, надайте сертифікат представнику партнера під час замовлення послуг.

Детально про знижки та пропозиції партнерів Ви можете дізнатися за наведеними нижче адресами та телефонами. Унікальні пропозиції та знижки від партнерів гарантовано діють до 30.09.2010 р. включно.

Зверніть увагу! Сертифікат дійсний до 30.09.2010 р. включно.

Детальна інформація щодо пропозицій від Партнерів:

  • «Київстар» - на сайтіwww.kyivstar.ua/smeабо за телефонами: (044) 466-0-466 (цілодобово, вартість дзвінка згідно з чинними тарифами) та (067) 466-3-466 (цілодобово, усі дзвінки з номерів мережі «Київстар» безкоштовні).
  • «УкрАВТО» – на сайтіwww.ukrauto.ua або за телефоном 0-800-507-717 (цілодобово, усі дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні безкоштовні).
  • ОТР Bank – на сайті www.otpbank.com.ua або за телефонами: (044) 490-05-00 (цілодобово, вартість дзвінка – згідно з чинними тарифами) та 0-800-300-050 (цілодобово, усі дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні безкоштовні).
  •  «Золотий Гепард» – на сайті www.cardclub.com.ua або за телефонами: (044) 451-49-47 (цілодобово, вартість дзвінка – згідно з чинними тарифами).
  • «Кредо-Класик» – на сайтіwww.credo-classic.com або за телефоном (044) 225-60-00 (цілодобово, вартість дзвінка – згідно з чинними тарифами) та 0-800-600-600 (цілодобово, усі дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні безкоштовні).

Інформація наведена станом на 01.10.2009 р.
ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.», 03110, м. Київ, просп. Червонозоряний, 51. Ліцензія Державного комітету зв’язку та інформатизації України № 009503 від 12.04.2001 р.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація