Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Нова партія Chevrolet Spark надійшла в дилерську мережу!

Листопад2012  

Chevrolet Spark виділяється яскравим дизайном, паливною економічністю і, подібно всім іншим моделям з золотим «метеликом» Chevrolet, оптимальним співвідношенням ціна-якість.

Навіть у мінімальній комплектації L покупцеві буде запропоновано великий список обладнання, яке включає фронтальні подушки безпеки, кондиціонер, електричні склопідйомники передніх дверей, центральний замок з дистанційним керуванням радіо і CD-програвач з MP3 і USB, кріплення для дитячих сидінь ISOFIX та інше обладнання. Вартість нового автомобіля в зазначеній комплектації з механічною КПП становить усього 100 860 грн! Така ж версія, але з автоматом коштує 111 930 грн.

Комплектація LS з 4-ступінчастою автоматичною КПП, в яку додається ще ABS, сигналізація, підігрів сидіння водія і переднього пасажира, регульована по висоті рульова колонка, 4 динаміка, 14 "сталеві диски, зовнішні дзеркала заднього виду з електроприводом, підігрівом та передні протитуманні фари коштує 119 720 грн.

Привабливий дизайн Spark більше характеризує визначення «виразний і енергійний», ніж «симпатичний і приємний». Його різкі, грановані форми ламають традиційне уявлення про дизайн міського автомобіля і не йдуть на м'які візуальні поступки через малі розміри. Spark продовжує революцію в дизайні Chevrolet, притягаючи захоплені погляди до автомобілів даного сегменту.

Змістовний і врівноважений Chevrolet Spark є міським автомобілем з «характером», маленьким, але таким, що пишається своїми розмірами.


Прогресивний дизайн разюче просторого салону Spark володіє особливим стилем, щоб відповідати своєму зовнішньому вигляду. Висока якість матеріалів та виконання була основною вимогою до дизайну інтер'єру. Мета - показати, що маленькі автомобілі, що стоять своїх грошей, всередині не виглядають утилітарно або по-спартанському.


Іншою чудовою особливістю є панель приладів в мотоциклетному стилі, що включає великий спідометр і цифровий тахометр.
Дисплей аудіосистеми, системи опалювання і вентиляції акуратно розташовані на центральній консолі. На невеликій підлогової консолі розташовані подвійний підстаканник, досить просторі речові бокси і важіль перемикання передач з накладкою, що виконана з алюмінію і ідеально поєднується зі спицями рульового колеса.

Spark має колісну базу 2375 мм при габаритній довжині 3640 мм, що дозволило створити салон з великим простіром для ніг і на рівні стегон. Сидіння оббиті яскравими контрастними тканинами, а для топових комплектацій передбачена прострочка французьким швом.


Незважаючи на невеликий задній звис, Spark володіє багажним відділенням місткістю 170 літрів, яке можна з легкістю збільшити до 994 літрів завдяки задньому сидінню, що складається у співвідношенні 60/40. На оббивках всіх чотирьох дверей є досить ємні кишені для зберігання речей.

Сучасні 1,0 - і 1,2-літрові 4-циліндрові бензинові двигуни і п'ятидверний кузов хетчбек забезпечують вражаючу функціональність, тому Chevy Spark покликаний пожвавити сегмент міні-автомобілів.
Ці ефективні 16-клапанні двигуни, що відповідають стандарту Euro 4, агрегатуються з 5-ступінчастою механічною коробкою передач, а однолітровий двигун ще додатково 4-ступінчастою автоматичною.
Мотори, що повністю виготовляються з алюмінієвого сплаву і розвивають максимальну потужність 66 к.с і 78 к.с. відповідно, забезпечать витрата палива в змішаному циклі менше 5,0 л/100 км, а викиди CO2 менше 120 г/км.


Дізнатися більше про Chevrolet Spark: /044/ 503-81-18


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація