Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Обери знижку – обери свого кандидата від ЗАЗ!

Вересень2012  
«Ми сподіваємось, що ціни, запропоновані нами, не залишать байдужими наших споживачів. Кожен зможе обрати з модельної лінійки ЗАЗ автомобіль, який максимально відповідає його потребам, а запропоновані нами знижки дозволять покупцям значно зекономити», - розповів Генеральний директор компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький.
Саме зараз нову флагманську модель ЗАЗ VIDA можна придбати зі знижкою 4 000 грн. До того ж  знижка розповсюджується на всі п’ять комплектацій. Ціни на модель варіюють від 86 860 грн. на базову версію до 113 280 на ТОП комплектацію з АКПП.
ЗАЗ VIDA є нащадком славнозвісного Chevrolet Aveo. Тож, ЗАЗ VIDA  - це поєднання корейської  якості, надійності та української ціни.
Завдяки міцній конструкції кузова, ергономічній підвісці, багатій комплектації, наявності моделі з АКПП та 2-х видів кузовів – седан і хетчбек, а також унікальному співвідношенню «ціна-якість» ЗАЗ VIDA можна сміливо назвати найкращим у своєму класі автомобілем.
ЗАЗ Sens – один із найбільш доступних автомобілів на ринку та в модельному ряду бренду ЗАЗ. Завдяки вдалому співвідношенню якості, витривалості, надійності та невибагливості в експлуатації, модель не втрачає своїх позицій, залишаючись одним із найбільш затребуваних та доступних у бюджет-класі.
Саме зараз ціна на цю модель знижена на 4 716 грн. А базову версію можна придбати лише за 59 900 грн.
«Народна класика» - ЗАЗ Lanos - багато років підкуповує простором свого салону і надійністю та заслужено посідає верхівки рейтингів продажів: 6 років поспіль Lanos – «Абсолютний лідер продажів».
А нещодавно Lanos став іще більш комфортним: відтепер Lanos агрегується автоматичною КПП виробництва японської компанії Аіsin та новим сучасним двигуном – 1,4-літровим 101-сильним силовим агрегатом GM.
У період акції  ЗАЗ Lanos  із АКПП та новим двигуном можна придбати, зекономивши  до  5 560 грн. Зазначимо, що ціни на автомобілі Вас також приємно здивують! Вартість моделі у початковій комплектації з «на механіці» - 78 280 грн., а ціни на версію з автоматичною трансмісією   стартують з позначки 90 180 грн.
Тож, саме зараз час придбати новий автомобіль ЗАЗ! За новими, найкращими та найвигіднішими умовами. До того ж Ви можете оформити кредит за програмою фінансування «Краще ніж РОЗСТРОЧКА», яка розповсюджується на всі без виключення автомобілі ЗАЗ. До речі, «розстрочкою» скористалися вже більше 1000 українців.
І це не дивно, бо програма передбачає вкрай вигідні умови придбання: 0% річних на перші 12 місяців при авансовому внеску лише 10 % від вартості автомобіля. Загальний термін кредитування становить 7 років. Якщо ж, припустимо, 12-ти місяців не вистачило для погашення кредиту, ви можете пролонгувати строк кредитування до 7 років, при цьому відсотки нараховуватимуться лише по закінченню дії «розстрочки», з 13 місяця. Важливо, що Ви самі можете обирати строк кредитування, а дострокове погашення кредиту не передбачає жодних штрафних санкцій. Головне - процедура оформлення  займає лічені години.

 

 Подробиці акції Вам повідомлять продавці-консультанти автосалона ЗАЗ: (044) 503-81-11


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація