Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Chevrolet стає офіційним автомобільним спонсором Manchester United

Червень2012  

Компанія Chevrolet укладає договір про п'ятирічну співпрацю з лідером англійської Прем'єр-ліги, футбольним клубом Manchester United, в ролі офіційного автомобільного партнера.

Chevrolet пообіцяла в рамках спонсорської діяльності сфокусувати увагу на максимальному зближенні вболівальників і фанатів клубу всього світу з футболом. 
«Шанувальники  Manchester United - одні з найактивніших у світі, - говорить генеральний директор з маркетингу General Motors, Джоел Еванік (Joel Ewanick). - Компанія Chevrolet пишається співпрацею з Manchester United. Ми щиро сподіваємося, що в ході цієї співпраці фанати клубу будуть увесь час перебувати в центрі всіх подій».
Девід Джилл (David Gill), виконавчий директор  Manchester United, сказав: «Не дивлячись на приналежність до різних галузей, цінності брендів Chevrolet і  Manchester United багато в чому схожі. Як і Манчестер Юнайтед, Chevrolet нещодавно відсвяткував свій столітній ювілей. Залишивши яскравий слід в історії, бренд уже став світовим, про що свідчить його присутність на ринках більш ніж 140 країн. А найголовніше - компанія теж прагне до лідерства в своїй справі, тому я безмірно радий вітати Chevrolet в ролі нашого офіційного автомобільного партнера».
Комерційний директор Manchester United, Річард Арнольд (Richard Arnold), повідомив: «Враховуючи, що у Manchester United та Chevrolet загалом близько 659 мільйонів прихильників по всьому світу, намір Chevrolet наблизити їх до нашого клубу здається дуже цікавим».


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація