Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Автомобілі Ampera і Volt завоювали титул «Автомобіль року - 2012»

Березень2012  

Opel Ampera і Chevrolet Volt, заявлені в якості одного учасника, здобули абсолютну перемогу в престижному європейському конкурсі «Car of the Year 2012»!

Присуджуючи перемогу цим революційним електромобілям, журі, що складається з 59 журналістів провідних автомобільних видань з 23 європейських країн, віддало данину сміливості та інноваційної далекоглядності компанії General Motors. Chevrolet Volt і Opel Ampera стали безперечними переможцями, отримавши від журі 330 балів, в той час як їхні найближчі переслідувачі VW Up і Ford Focus набрали 281 і 256 балів відповідно.

Вперше в історії цього конкурсу, фінальний відбір проходив в рамках програми Женевського автосалону. Виконавчий директор Opel/Vauxhall Карл-Фрідріх Штраке (Karl-Friedrich Stracke) разом з президентом і керуючим директором Chevrolet Europe Сьюзен Дохерті (Susan Docherty) отримали нагороду з рук голови журі конкурсу «Автомобіль року - 2012», Хекена Медсон (Hakan Matson).

Ampera і Volt разом стали абсолютними чемпіонами серед семи фіналістів «Автомобіля року». Всього в конкурсі брало участь 35 автомобілів, нещодавно випущених на ринок. Критеріями відбору, якими керувалося журі, були: дизайн, рівень комфорту, застосування найсучасніших технологій, а також паливна економічність - у цих областях моделі Ampera та Volt традиційно лідують.

«Ми пишаємося тим, що нам випала честь отримати нагороду з рук журі, до якого входять провідні європейські автомобільні журналісти, - сказала Сьюзен Дохерті, президент і керуючий директор Chevrolet Europe. - Наші автомобілі продемонстрували, що електромобільність може бути надійною і приносить задоволення від керування, не змушуючи змінювати свій звичний стиль життя».

«Ми надзвичайно задоволені тим, що наш революційний електромобіль став переможцем в умовах такої жорсткої конкуренції. І ми дуже пишаємося цією нагородою, - заявив Карл-Фрідріх Штраке, виконавчий директор Opel/Vauxhall.- Це надихає нас на подальші звершення в якості лідера в сфері e-мобільності».

Електромобілі Volt і Ampera були відзначені багатьма міжнародними нагородами, включаючи «Найзеленіший» автомобіль в світі - 2011», а також «Кращий автомобіль в Північній Америці - 2011». Крім того, вони отримали найвищу оцінку п'ять зірок в рейтингу безпеки Європейської програми оцінки нових автомобілів (EuroNCAP).

Слід зазначити, що моделі бренду Opel вже чотири роки поспіль займають високі місця в конкурсі «Car of the Year». Так, Opel Insignia отримав 1 місце в 2009 році, а в двох наступних роках Opel Astra та Opel Meriva увійшли до трійки призерів цього престижного конкурсу.

Ці факти в черговий раз доводять те, що Opel і Chevrolet - це високі технології та інновації разом з промислової екологічністю і безвідходним виробництвом.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація