Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Opel визнано самим інноваційним трендом 2010

Червень2010  
      У Кельні, на церемонії нагородження, були оголошені переможці конкурсу "Plus X Award 2010", який є найбільшим у світі в сфері технологій, інновацій та спорту. На конкурсі, моделі бренду Opel, які представляє в Україні Корпорація УкрАВТО, святкували перемогу в семи номінаціях.

      Завдяки своїм якостям, Opel Meriva нового покоління переміг у номінаціях інновації, дизайн, функціональність і ергономіка, а нове покоління Opel Astra також отримало найвищі оцінки за дизайн, функціональність і ергономіку. Перемога в семи категоріях дозволила отримати Opel нагороду «Найбільш інноваційний бренд 2010» в сфері автоіндустрії. Таким чином, Opel перевершив автовиробників спорт-карів і преміум. Крім цього, Meriva і Astra також були названі "Кращим продуктом 2010" в своїх категоріях.

      Більше тисячі продуктів було представлено на суд журі, яке складалося з 144 представників 32 країн. Основними критеріями оцінки для суддів були визначні досягнення у таких категоріях: інновації, якість, дизайн, ергономіка і екологія.

      Після того, як Opel Insignia отримав нагороду «Знак якості» за свою камеру, яка є частиною системи Opel Eye, в 2009 році, Meriva і Astra нового покоління знову демонструють відмінні результати. «Я дуже пишаюся цією нагородою», сказав Алан Віззер (Alain Visser), віце-президент з продажів, маркетингу і післяпродажного обслуговування. «Це свідчення того, що незалежне журі конкурсу «Plus X Award» визнало успішними наші розробки у сфері дизайну і функціональності. Також це чергове підтвердження зростаючої ролі ергономіки ».

      У новому поколінні Opel Meriva застосований ряд технічних і практичних інновацій, таких як задні двері FlexDoors, що відкриваються проти руху, система трансформації задніх сидінь FlexSpace, що є базовим обладнанням і система організації центральної консолі FlexRail, яка адаптується в індивідуальному порядку.

      «Гнучкий» однооб'ємник відсвяткує свою прем'єру в салонах європейських дилерів Opel 12 червня. І всього через три місяці відбудеться українська прем'єра нового покоління Opel Meriva в рамках щорічного свята «Столичне АвтоШоу 2010». Також, в рамках сьомого за рахунком «АвтоШоу», відбудеться презентація нового покоління Opel Astra, на яке вже отримано більше 150 000 замовлень у Європі.

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація