Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Chevrolet Cruze презентовано AVEO-клубу

Ківтень2010  

Для членів AVEO-клубу, який є одним з наймасовіших автомобільних клубів в країні, було проведено знайомство з новою моделлю Chevrolet, продажі якої зовсім недавно стартували по всій Україні.

Під час традиційної зустрічі членів AVEO-клубу, яка проходить кожну останню суботу місяця, офіційний дистриб’ютор марки Chevrolet в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», представила нову глобальну модель Chevrolet Cruze і провела тест-драйв для всіх бажаючих «авеоводів».

Поява Cruze, під час клубної зустрічі стала приємним сюрпризом для всіх, хто любить бренд Chevrolet і обирає автомобілі, які відмінно сполучають ціну та якість. Ті, хто зміг приїхати в цей теплий сонячний день до місця зустрічі, мали можливість особисто сісти за руль нової моделі Chevrolet та «примірити» на себе новий Cruze. Судячи з кількості бажаючих проїхатись за кермом нового Chevrolet Cruze, цей автомобіль давно був бажаним гостем. І такий інтерес проявляють не лише люди, що обрали Chevrolet. Якщо взяти до уваги темпи, з якими стартували продажі новинки від Chevrolet, можна говорити, що цей автомобіль був дійсно довгоочікуваним в Україні.

Така зацікавленість серед потенційних клієнтів, що розглядають Chevrolet Cruze в якості заміни старого автомобіля, і тих декількох десятків покупців, які вже купили Cruze, пояснюється досить просто. Створюючи цей автомобіль, інженери зробили все можливе, щоб клієнт міг по-новому поглянути на те, як повинен виглядати доступний автомобіль. Створений на абсолютно новій платформі, Cruze зміг запропонувати новий рівень комфорту, висока якість виконання в інтер’єрі, найвищий рівень безпеки, отримавши одну з кращих оцінок за всю історію EuroNCAP і, звичайно ж, широкий список опцій, доступних вже в базі. Додамо до цього 5 років гарантії або 100 000 км. пробігу та ціну в 148 000 грн. Прийнявши все це до уваги знайти альтернативу Cruze в процесі вибору буде дуже непросто.

Щоб переконатись в цьому особисто і пройти тест-драйв Chevrolet Cruze, достатньо приїхати до нашого автосалону.Детальну інформацію про новинку Ви також можете дізнатись по тел.: (044) 503 81 18


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація