Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Chevrolet Cruze протестовано на трасі Київ-Одеса

Ківтень2010  

З приходом справжньої весни, коли дні стають все довше, а погода радує теплом, представниками ЗМІ був проведений тест-драйв нової моделі Chevrolet Cruze за маршрутом Київ-Одеса-Київ.

  

Сім автомобілів Chevrolet Cruze, які надав офіційний дистриб’ютор бренду Chevrolet в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (Корпорація УкрАВТО), пройшли більше тисячі кілометрів по трасі Київ-Одеса, і назад. Проходження саме цього маршруту дозволило сформувати перші враження про автомобіль, який став користуватись популярністю одразу після появи в салонах Chevrolet в Україні.

Пробіг, чи то пак, тест-драйв, розрахований на два дні. Проміжною точкою став центр Південної Пальміри, і ввечері наступного дня успішно фінішував в Києві. Вірність вибору маршруту була підтверджена умовами, в яких випробовувався Chevrolet Cruze. Погода, яка змінювалась по декілька разів, від яскравого сонця до зливи, непостійність якості покриття вітчизняного «автобану», специфічний рельєф з безліччю спусків та підйомів. Це допомогло в повній мірі розкрити потенціал новинки від Chevrolet, яка, варто відмітити, відмінно себе показала.

  

«Серце» Chevrolet Cruze, що забезпечує гарну розгінну динаміку – новий двигун об’ємом 1.6 літра, потужністю 113 к.с., агрегатований з 5-ти східчастою МКПП. Це сполучення дозволяло з легкістю долати підйоми та без проблем обганяти інших учасників руху. До заслуг «парочки» можна віднести і невисокі витрати палива, які відповідали заявленій автовиробником цифрі. На мокрому асфальті автомобіль чітко витримував заданий курс, безпомилково і адекватно реагуючи на дії водія, завдяки правильним налаштуванням підвіски, яка, не залежно від швидкості «ковтала» нерівності. Купеподібний профіль кузову дозволив практично повістю позбавитись від аеродинамічних шумів, які, як правило, супроводжують автомобілі на високих швидкостях. Окрему увагу слід приділити ергономіці салону Chevrolet Cruze. В салоні Cruze все на своїх місцях, і ти знаходиш органи управління саме там, де очікуєш.

Зараз протестувати Chevrolet Cruze можна в нашому автосалоні. Вартість новинки починається від 148 000 грн., при цьому рівень базового оснащення Cruze вигідно вирізняє модель від сусідів по класу. Детальну інформацію можна дізнатися в консультантів по тел.: (044) 503 81 18


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація