Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Фантастичний старт сезону для Chevrolet Cruze

Березень2010  

Заводська команда Chevrolet, на автомобілях Cruze, які в Україні офіційно представляє компанія « УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (структурний підрозділ УкрАВТО), відмінно почала сезон у світовій серії кузовних гонок WTCC.

  

На першому етапі, що проходив у Бразилії, пілоти команди в двох перегонах продемонстрували результати, які дозволили посісти перше місце в загальному заліку серед інших виробників. Не дивлячись на дощову погоду, уїк-енд перетворився на шоу, влаштоване гонщиками за кермом автомобілів Chevrolet Cruze. За підсумками першого етапу, всі три місця на подіумі дісталися екіпажам, які пілотували Chevrolet Cruze. Автомобілі домінували протягом всієї дистанції, тому підсумковий результат став закономірним. Другий день став не менш вдалим для автомобілів із золотим «метеликом» на радіаторній решітці. Третє місце на фініші дозволило команді ще більше зміцнити свої позиції в загальному заліку команд виробників. Але на цьому успіхи для Chevrolet Cruze не закінчилися. Результати, які продемонстрували пілоти команди, Іван Мюллер і Габріель Тарквіні, дозволили їм розділити першу сходинку в особистому заліку гонщиків. Таким чином, досягнення команди та Chevrolet Cruze на трасі бразильської Курітіби стали ще одним підтвердженням того, що модель Cruze здатна досягнути значних успіхів.

 

В Україні продажі цієї моделі вже стартували, і кілька десятків автомобілів Chevrolet Cruze вже знайшли своїх власників. Таку популярність можна пояснити слоганом: Міняй правила! Модель Cruze міняє правила традиційного сприйняття покупцем доступного автомобіля. Такі якості як нова платформа, кращий показник безпеки за всю історію краш-тестів EuroNCAP, широкий список опцій, і найголовніше, ціна, що починається від 148 000 грн., все це підтверджує вдалий вибір слогану, обраного для цієї моделі.

Зараз, щоб стати власником новинки від Chevrolet досить звернутися до наших консультантыв в автосалоны або за тел.: (044) 503 81 18


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація