Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Нове покоління Opel Astra відмічено «червоною крапкою»

Березень2010  

Модель Opel Astra, нове покоління якої буде представлено в Україні в офіційній дилерській мережі структурного підрозділу Української Автомобільної Корпорації, компанії «УкрАвтоЗАЗ-Серіс», стала володарем престижної нагороди “Red Dot” за найкращий дизайн, інноваційність та функціональність.

Модель Astra додала цей трофей до багатьох інших своїх нагород, першою з яких стало «Золоте кермо», від німецького видання «AutoBild». Протягом останніх декількох тижнів нова «зірка» компактного класу змогла отримати ще декілька нагород в Іспанії, а також в Румунії, які присуджуються за підсумками голосування читачів. Це підтвердження того, що нове покоління Opel Astra припало до душі європейцям не лише завдяки виключності ліній дизайну інтер’єру та екстер’єру, а й завдяки безлічі інноваційних технологій, що вперше з’явились в компактному класі саме з цією моделлю.

  

Так в Іспанії, Opel Astra став переможцем в конкурсі «Вибір читачів 2010», який проводився трьома найбільшими періодичними виданнями країни. В Румунії, в середині березня, за нового гравці гольф-класу з Руссельсхайму проголосували 30 000 глядачів найпопулярнішого в країні автомобільного телешоу, що зробило цей автомобіль переможцем конкурсу «Автомобіль №1».

Ця нагорода стала ще одним рядком у поважному списку звань, які вже встигла отримати нова модель Opel, з моменту появи в європейських дилерських центрах в грудні минулого року. На даний момент, елегантна «зірка» компактного класу отримала 16 нагород, до яких додались титули «Автомобіль Року» в декількох країнах. «Red Dot» не перша перемога моделей Opel в цьому конкурсі. Володарями нагороди в свій час були Opel Insignia, Flextreme Concept , Opel GT, Astra GTC, та Astra покоління G.

Подробиці про нове покоління Opel Astra, яка з’явиться в дилерських центрах Opel в Україні можна дізнатись на сайті присвяченому виключно цій моделі: www.astra-and-action.com.ua

“Red Dot Award” міжнародна нагорода, що присуджується з 1955 року під егідою Центру Дизайну Північного Рейну – Вестфалії в Гессені, Німеччина. Вважається найвідомішою та найавторитетнішою нагородою в світі. Нагороду отримує продукт за підсумками голосування міжнародного журі, при чому головними критеріями оцінки є ступінь інноваційності, функціональності та рівень якості.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація