Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Більше 15 800 Chevrolet NIVA реалізовано через дилерську мережу УкрАВТО!

Березень2010  

Через дилерську мережу УкрАВТО реалізовано більше 15 800 Chevrolet NIVA!

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Chevrolet NIVA в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», структурна одиниця Української Автомобільної Корпорації, наближається до відмітки в 16 000 позашляховиків Chevrolet NIVA, переданих клієнтам за час роботи з « GM-AVTOVAZ».

Історія співробітництва найбільшого та найдосвідченішого гравця українського автомобільного ринку, Корпорації УкрАВТО та спільного американо-російського підприємства «GM-AVTOVAZ» почалася в 2003 році, коли на український ринок почалися офіційні поставки позашляховика Chevrolet NIVA, що не має аналогів. Саме унікальність продукту, такого як повнопривідний компактний автомобіль Chevrolet NIVA, стала причиною укладання Договору про співробітництво. З боку « GM-AVTOVAZ» вибір партнера в Україні теж не був випадковістю: Корпорація мала у своєму розпорядженні саму широку дилерську мережу, зі станціями техобслуговування у всіх куточках України з найвищою якістю виконуваних робіт. На сьогоднішній день всі ці переваги тільки помножились. Дилерські центри Chevrolet, Корпорації УкрАВТО, в яких клієнтам пропонується повний спектр послуг, починаючи продажем Chevrolet NIVA, закінчуючи гарантійним і пост-гарантійним обслуговуванням можна зустріти практично скрізь. Тобто не треба їхати в обласний центр або в іншу область, щоб купити автомобіль або пройти ТО. Дуже важливим моментом також є досвід дистрибуції, завдяки якому Корпорація УкрАВТО робить все, щоб кожний бажаючий стати власником, без перебільшення, легендарного позашляховика, залишився задоволений покупкою й одержав саме те, що він очікує від володіння цим автомобілем. Все це, як і раніше, покупець може одержати в будь-якому салоні Chevrolet, першого офіційного дистриб'ютора автомобілів Chevrolet NIVA в Україні, Корпорації УкрАВТО.

На підтвердження цих слів, найбільший дистриб'ютор автомобілів Chevrolet NIVA в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» пропонує клієнтам різні способи купити справжній позашляховик, за доступною ціною. Нагадаємо, що ціна на цей автомобіль в дилерських центрах Chevrolet Корпорації УкрАВТО починається від 120 480 грн. Якщо немає в наявності всієї суми для придбання Chevrolet NIVA, можна скористатися кредитною пропозицією від Astra Bank, і взяти кредит під 0% річних. Відмінною альтернативою кредиту може стати програма «АвтоТАК», що відрізняється від кредитних продуктів своєю доступністю й простотою. Ще одним сюрпризом для кожного покупця автомобіля Chevrolet NIVA в офіційній дилерській мережі УкрАВТО, стане накопичувальна картка програми лояльності CarMan&CarWoman, що надає знижки на всі покупки й послуги в найбільшій дилерській мережі в Україні. Традиційно, для корпоративних клієнтів передбачені особливі умови покупки.

Детальну інформацію про автомобіль та умови придбання автомобіля Ви можете дізнатись у  наших консультантів в автосалоні або за тел.: (044) 503 81 18, 507 18 99


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація