Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Новинки Chevrolet на Женевському автосалоні 2010

Березень2010  

Глобальний бренд Chevrolet на Женевському автосалоні

Бренд Chevrolet, офіційним дистриб'ютором якого в Україні є компанія « УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (структурний підрозділ УкрАВТО), представив на 80-ому міжнародному автосалоні в Женеві кілька новинок, які зможуть побачити клієнти в європейських дилерських центрах Chevrolet у найближчі пару років.

Після презентації в 2008 році моделі Cruze і моделі Spark в 2009, у цьому році Chevroletпропонує абсолютно нові моделі, які будуть доступні клієнтам в усьому світі. В 2011 році виповнюється 100 років з моменту заснування компанії, і цей ювілейний рік будуть супроводжувати запуск у виробництво автомобілів Chevrolet, які стануть продовження успіху світового бренда. З конвеєра зійдуть перші екземпляри нового сімейного автомобіля, основою для якого стане шоу-кар Chevrolet Orlando, вперше показаний на автосалоні в Детройті.

Зіркою виставочного стенда Chevrolet став шоу-кар Aveo RS, що відсвяткував свою європейську прем'єру, після того як він уперше дебютував на Північно-Американському автосалоні в Детройті, минулого місяця. «Гарячий» хетчбек з динамічним дизайном буде визначати зовнішній вигляд наступного покоління бестселера ринку, моделі AVEO. Прообраз нового AVEO став довшим, ширшим та отримав більш просторий салон, у порівнянні з моделлю Chevrolet, що випускається зараз. Aveo RS пропонує висококласний дизайн інтер'єру та екстер'єру, а також буде відрізнятися безліччю унікальних опцій, які, швидше за все, будуть доступні й для нового покоління AVEO.

 

Про технічну сторону «кишенькової ракети» відомо, що новинка оснащена потужним, як для такого класу автомобілів, 1.4-літровим турбованим «екотековським» двигуном, потужністю 138 л.с., що працює в парі із шестиступеневою «механікою», що гарантує автомобілю динаміку. Ця модель пряме свідчення того, що бренд Chevrolet готовий зробити рішучий крок із збільшення своєї присутності в сегменті ринку автомобілів B-класу. У наступному році серійна версія нового покоління AVEO буде запущена у виробництво, і буде представляти бренд Chevrolet разом з моделлю Cruze у кузові хетчбек і новим Spark у малому й компактному класах.

 

Також на стенді в Женеві представлений автомобіль, що є свідченням того, що бренд Chevrolet не забуває про навколишнє середовище і йде в ногу з часом - Chevrolet VOLT! Через три роки після презентації на автосалоні в Детройті концепції електромобіля Volt зі збільшеним пробігом компанія Chevrolet оголосила про те, що наприкінці 2010 року Volt з'явиться в продажі в Каліфорнії й Мічигані. Volt вигідно вирізняється серед інших автомобілів з електричними або гібридними двигунами, що зараз представлені на ринку. Використовуючи електричну енергію, акумульовану в літій-іонній батареї, Volt здатний розвивати швидкість до 60 км/ч. Коли батарея розряджається, починає працювати бортовий генератор, що виробляє енергію для живлення електромотора й одночасно для підзарядки батареї. Таким чином, запас ходу автомобіля збільшується до 500 км. Завдяки цьому, Volt буде пропонувати реальну альтернативу тим покупцям, які сьогодні їздять на автомобілях зі звичайними бензиновими або дизельними двигунами. Для підзарядки батареї, Volt можна підключати до будь-якої побутової електророзетки, розрахованої на напругу 230 В. Ну а в Європі, продажі цього автомобіля майбутнього, почнуться в 2011 році.

  

Женевський салон став місцем презентації нового Chevrolet Camaro, адаптованого під Європейський ринок. Цей автомобіль із відмінними спортивними характеристиками й двома варіантами кузова (купе й кабріолет) можна буде побачити в шоу-румах дилерів уже навесні 2011 року. На ринку Північної Америки новий Camaro з'явився навесні 2009 року, і фанати цієї моделі вже придбали більше 60 000 таких автомобілів. «Серце» легенди, 6.2-літровий двигун V8 видає 426 л.с. при максимальному крутному моменті в 569 Нм. Для поліпшення динамічних характеристик автомобіля в трансмісії передбачений режим Competitive/Sport. А автомобілі із шестиступеневою «механікою» оснащуються також функцією Launch Control для швидкого й упевненого старту на треку. Завдяки своєму атлетичному вигляду й співвідношенню пропорцій передньої й задньої частини кузова, цей автомобіль ніби притиснутий до поверхні дороги, зберігає вірність стилістичній концепції свого пращура - оригінального Camaro. Характерні риси Camaro - V-подібна форма передньої частини, «зябри» на задніх бічних панелях кузова й широкі задні колісні арки. Ці елементи дозволяють швидко й безпомилково упізнати Camaro серед інших суперкарів.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація