Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Новинки Opel на Женевському автосалоні 2010

Березень2010  

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Opel в Україні, компанія « УкраАвтоЗАЗ-Сервіс», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, представляє огляд новинок Opel на 80-ом міжнародному автосалоні в Женеві.

На 80-ом міжнародному автосалоні в Женеві, Opel продемонстрував своє бачення автомобільного майбутнього, представивши чотири автомобілі, основне завдання яких - зробити доступним німецькі інноваційні технології та турбота про екологію.

  

Так концепт Flextreme GT/E - уява Opel про ефективний дизайн для водіїв, яким не байдужна навколишнє середовище. Концепт Flextreme GT/E, це скоріше, візуалізація якостей, якими став володіти бренд після «перезарядження»: сильний емоційний імпульс, захоплюючий дизайн. Концепт створений з німецькою точністю, щоб бути зразком екологічності в майбутньому. У стратегії Opel з досягнення незалежності від традиційних видів палива, електрика відіграє ключову роль. І 4.7-метровий Flextreme GT/E наочне підтвердження, що електрика може застосовуватися в автомобілях С и D класів, а не тільки в компактній Ampera. Opel назвав таку стратегію «електромобільна свобода». Коли високоефективні електромобільні технології адаптуються під автомобілі інших сегментів ринку. Нульовий викид CO2 концепту Flextreme GT/E показує, що розмір не має значення. Дизайн кузова Flextreme GT/E має феноменальний показник аеродинамічного опору на рівні 0.22, що дозволяє розганятися до 200 км/год, відмінно зберігати енергію й забезпечувати достатній запас ходу. Форма концепту характеризується низьким і в той же час широким профілем, крилподібні передні та задні фари, рельєфна радіаторна решітка, плавні форми задніх стійок і атлетичний кузов. Низький профіль і купеоподібні пропорції Flextreme GT/E розкривають потенціал нової мови дизайну Opel, коли скульптурний артистизм і німецька точність оптимізують аеродинамічні показники. У передній частині кузова варто виділити низьку й витягнуту лінію капота, з «візиткою» Opel - крилоподібними фарам, які глибоко врізаються в радіаторну решітку. Нова трапецієподібна форма радіаторної решітки робить її візуально тонкої, але в той же час чітко окресленою. В центрі хромованої решітки розміщений великий логотип Opel, який також виконує роль порту для підзарядки акумуляторів Flextreme GT/E. Таким чином, концепт став логічним продовженням розвитку стратегії бренда Opel з електрифікації автомобілів. У портфоліо Opel уже є багато розробок, з використанням батарей, гібридних технологій і паливних елементів.

Другим автомобілем, представленим Opel у Женеві, стало нове покоління Opel Meriva. Інноваційна, багатофункціональна і стильна: друге покоління Opel Meriva, відсвяткувало свою світову прем'єру в Женеві, розширивши уявлення про автомобільну функціональність. Автомобіль має велику кількість інновацій, покликаних оптимізувати використання простору в салоні, а також отримав сучасний дизайн. В 2003 році Opel став родоначальником нового ринкового сегмента малих однооб’емників, запустивши перше покоління Meriva. Революційна система трансформації задніх сидінь FlexSpace, висока посадка й просторий салон – Meriva завжди була лідером у гнучкості, не дивлячись на малі розміри. Тепер же друге покоління пропонує новий рівень гнучкості салону. Meriva представляє систему FlexDoors, це задні двері, що відкриваються проти руху автомобіля й полегшують доступ у салон. Такий підхід застосовується вперше для автомобіля, що буде масовою моделлю. Більше місця для розміщення речей забезпечує система FlexRail, революційна система зміни способу використання простору центральної консолі. І це все на додачу до системи трансформації сидінь FlexSpace і опційної опелевської фірмової системи FlexFix (вбудоване в задній бампер кріплення для перевезення велосипеда). Нова Meriva буде пропонуватися із двигунами потужністю від 75 до 140 л.с. Всі двигуни відповідають екологічному стандарту Євро-5. У стилі інтер'єра й екстер'єру є відбиток скульптурної мови дизайну, вже представленого в моделях Insignia і Astra. Хвилеподібна підвіконна лінія, яка запам'ятовується, не просто підкреслює FlexDoors, таке рішення поліпшує оглядовість для задніх пасажирів, особливо дітей. На відміну від деяких моделей інших автовиробників, FlexDoors це повноцінні двері. Тобто, використання центральної стійки дозволяє відкривати задні двері незалежно від передніх. Немає необхідності частково відкривати передню, щоб розблокувати задню. Це також дуже зручно для батьків, щоб допомогти дітям вийти із салону. І нарешті, кут відкривання дверей Meriva становить рекордні 84°, набагато більше ніж у конкурентів.

  

Заплановане на 2011-ий рік початок виробництва електромобіля Opel Ampera, представленого на виставочному стенді, не що інше, як свідчення зусиль компанії, що прагне бути лідером у розробці електрокарів, які можна було б використовувати в повсякденному житті. Коли почнеться виробництво, Opel Ampera стане першим масовим електрокаром для Європейського ринку. У п’ятидверному, чотиримісному Opel Ampera сила електроструму використовується як основний енергетичний ресурс. Тоді як бензиновий двигун-генератор виступає вторинним джерелом енергії, що виробляє електрику, коли батарея розряджається, щоб забезпечити безперебійну роботу електродвигуна. Колеса Ampera приводяться в рух тільки електрикою, у будь-який час і на будь-якій швидкості. Для поїздок тривалістю до 60 кілометрів, Ampera приводиться в рух електрикою з літій-іонних акумуляторів, не викидаючи в атмосферу шкідливих речовин. Ampera буде відмінним рішенням для щоденних поїздок жителів Європи, оскільки по статистиці, близько 80% водіїв щодня проїжджають менше 50 км.

  

І ще однією новинкою, представленої на стенді Opel, стала оновлена Corsa. Нове покоління пропонує ще більше потужності й задоволення від їзди при менших витратах палива. Інженери Opel оновили Corsa, завдяки новим силовим агрегатам, які стали в менше палива, поліпшеним настроюванням шасі й новому калібруванню рульового керування. На додачу до «жвавості» керування й комфортності, власники по справжньому оцінять двигуни, що стали ще потужніше.

Докладну інформацію про новинки бренда Opel можна одержати на офіційному сайті українського дистриб'ютора, компанії « Укравтозаз-Сервіс», за адресою: www.opelukraine.com


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація