Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: CHEVROLET Cruze вже у продажу!

Лютий2010  

В автосалоні з'явилася довгоочікувана новинка, що побудована на абсолютно новій глобальній платформі GM, яка стане основою для майбутніх моделей автовиробника. Цю модель вирізняє динамічний купеподібний профіль кузову, висока якість інтер’єру, риси якого нагадують салон легендарного Corvette, та бездоганний рівень безпеки, за всю історію краш-тестів EuroNCAP. Іншими словами, це автомобіль, що створювався з чистого листа. Зустрічайте новий Chevrolet Cruze!

Вперше цей автомобіль був презентований на міжнародному автосалоні в Парижі восени 2008-ого року. І незабаром, на Столичному Автошоу відбулася українська прем'єра Chevrolet Cruze. Не встиг автомобіль отримати цінник, як клієнти в декількох регіонах України, вже стали власниками нової моделі. А це свідчення того, що автомобіль по-справжньому чекали всі, хто цінує справжню якість і при цьому звик раціонально витрачати гроші.

  

Американський бренд завжди славився здатністю пропонувати якісні автомобілі за доступною ціною, і цей раз не став виключенням. Навпаки, Chevrolet Cruze став новим етапом розвитку бренда. За словами творців, Cruze став результатом революції, а не еволюції модельного ряду. Адже сьогодні, для того щоб мати успіх у сегменті С-high, не достатньо запропонувати клієнтові просто автомобіль. Для завоювання серця клієнта, модель повинна змусити покупця глянути по-новому на те, яким повинен бути доступний автомобіль. І Chevrolet Cruze це під силу!

Автомобіль пропонується в семи варіантах комплектацій. Лінійка силових агрегатів пропонує два варіанти бензинових двигунів об’ємом 1.6 і 1.8 літрів, потужністю 113 і 141 л.с., відповідно. Для тих, хто віддає перевагу дизелям, Cruze приготував 2-літровий турбований дизельний двигун потужністю в 150 л.с. Всі силові агрегати пропонуються в парі з пятиступеневою механічною або шестиступеневою автоматичною трансмісією. Варто відзначити, що шестиступеневий «автомат», що дозволяє заощаджувати паливо й забезпечує відмінну розгінну динаміку, з'явився в цьому класі автомобілів саме завдяки Cruze. Незалежно від рівня комплектації автомобіль має ABS, EBD, Brake Assist, 4 подушки безпеки, електропривод стекол і дзеркал з підігрівом, CD-програвач і багато чого іншого. В «топовій» комплектації клієнтові пропонується повний електропакет, «клімат», датчик дощу, шкіряний салон, 6 подушок безпеки, мультимедійна система з навігацією, круїз-контроль, сімнадцяті лекгосплавні диски, і це далеко не все.

  

І все-таки, головне, що дозволяє Cruze претендувати на успіх, це його вартість. Ціна на модель Cruze починається від 148 000 грн.. Дійсно, така ціна в класі С-high зустрічається не часто, і це вже зрозуміли українські клієнти, які вже купили Chevrolet Cruze. Ну а тим, хто ще не знайомий з новинкою, достатньо завітати до нашого автосалону або за телефонувати 044 503 81 18.

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація