Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Нове покоління Opel Astra - відомо практично все!

Лютий2010  

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Opel в Україні, компанія « УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, оновила сайт, присвячений новому поколінню Astra.

Незабаром відбудеться українська презентація Opel Astra, і у зв'язку із цим, на сайті www.astra-and-action.com.ua з'являється усе більше інформації про новинку модельного ряду Opel. І на даний момент, про власницю престижної європейської нагороди «Золоте Кермо», нову зірку гольф-класу, стало відомо практично все.

  

Після оновлення інформації на сайті, що створювався в Україні спеціально для цієї моделі автомобіля, будь-який користувач мережі Інтернет може довідатися про все, що зможе Astra запропонувати своєму власникові. Подробиці про інноваційні системи, передові технології, численні системи безпеки, конструктивні особливості організації місця водія й пасажирів та багато іншого, що вперше з'явилось в гольф-класі завдяки моделі з Руссельсхайма,. Тобто про все, що зможе перетворити в захоплюючий сюжет поїздку на новому поколінні Opel Astra. І в цьому сюжеті, головна роль буде належати тому, хто буде за кермом нової Astra.

Про все це можна довідатися на оновленому сайті присвяченому нової Opel Astra. Ну, а для того щоб бути в курсі всіх подій, пов'язаних з появою нової моделі Opel в Україні, досить заповнити реєстраційну форму на сайті, і бути в числі перших, хто одержить новини про цю модель. Якщо ж не хочеться чекати прем'єри й користувач бажає вже зараз стати власником нового покоління Astra, у розділі завантажень можна скачати заставки, шпалери й інші приємні дрібнички для ПК, мобільного телефону або іншого пристрою.

Усе менше часу залишається до весни, коли відбудеться українська прем'єра нового покоління Opel Astra. А до появи в офіційних дилерських центрах абсолютно нової Opel Astra, з майбутньою «зіркою» можна познайомитися ближче за адресою: www.astra-and-action.com.ua

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація