Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Opel, Chevrolet, Lanos беруть участь у Фестивалі Жіночих, та не тільки, автомобілів!

Лютий2010  

У наш час все менше залишається речей, які призначені виключно для жінок або тільки для чоловіків. А якщо говорити про придбання автомобіля, то межі «жіночих» і «чоловічих» машин вже давно стали дуже умовними. Тому щорічний Фестиваль Жіночих Автомобілів це не тільки хороша можливість купити подарунок своїй прекрасній половинці, а й відмінний час самому стати власником новенького авто.

Саме тому, протягом періоду з 01 лютого по 31 березня на моделі брендів Opel, Chevrolet і ЗАЗ будуть діяти спеціальні умови покупки. Представляємо учасників: Ви молоді, ведете активний спосіб життя і хочете бути «зіркою»? Оптимальний вибір Opel Astra у кузові хетчбек, вартість якого починається від 143 840 грн. Бажаєте седани? Зверніть увагу на Opel Astra у кузові седан. Стати власником цього автомобіля можна за 166 560 грн. Ну а якщо потрібен «гарячий автомобіль, із спортивним характером, навряд чи можна встояти перед Opel Vectra OPC, який пропонується за 250 560 грн.

Бренд Chevrolet завжди прагнув створювати автомобілі з урахуванням повсякденних потреб своїх власників. Тому моделі, які беруть участь у Фестивалі, не стали винятком. Насправді неважливо, яку саме модель Ви оберете для себе: представницький седан EPICA або компактний "городянин" AVEO в кузові хетчбек або седан. Ці автомобілі будуть характеризувати свого господаря як людину, здатну зважено і обдумано підходити до покупки автомобіля. І функціональний AVEO і солідна Epica тільки підкреслять достоїнства свого власника. Тим більше що ціни на ці моделі зафіксовані на весь період фестивалю, і становлять від 84 000 грн. для AVEO і 141 760 грн., для клієнтів бажаючих купити Epica.

Якщо ж виникло бажання стати автоаматором незважаючи ні на що, але при цьому потрібен автомобіль, який зможе запропонувати практичний салон, надійність ходової і силових агрегатів, і що саме головне, за доступною ціною, навряд чи муки вибору будуть тривалими. На даний момент, цим автомобілем, який чудово поєднував би в собі привабливу ціну, безвідмовну роботу в будь-який час року, якість і надійність, є український бестселер ЗАЗ Ланос. Саме він займає першу позицію за обсягами продажів в Україні вже четвертий рік поспіль. Цей автомобіль можна буде придбати в період з 01 лютого по 31 березня за ціною від 60 600 грн.

Ну і звичайно ж, не варто забувати про приємні подарунки для прекрасної половини людства: вигідні умови кредитування, картка постійного клієнта CarWoman, набір авто любительки і косметичні набори від журналу Diva і знижок карта від Брітур!

І це ще не все! Кожному покупцю автомобіля Opel Astra * і Opel Vectra * - сигналізація на автомобіль без додаткової оплати!

Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена (* автомобілі 2008 р.в.)..

Фестиваль Жіночих Автомобілів буде тривати два місяці.

Подробиці можна дізнатися, звернувшись до наших консультантів в автосалонах, або за тел:

Опель, Шевроле: (044) 503 81 18, 503 81 19

ЗАЗ, ЛАДА: (044) 503 81 01, 503 81 11

Кількість автомобілів, за такими привабливими цінами, обмежена!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація