Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: General Motors представив "бюджетний" седан Chevrolet

Січень2010  

Відбулася прем'єра доступного пятимістного компактного седана Chevrolet Sail. Автомобіль був розроблений спільним підприємством концерну General Motors і компанії Shanghai Automotive Industry у співпраці з Паназіатськіх технічним автомобільним центром (PATAC) спеціально для ринку КНР та інших країн, що розвиваються. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі Shanghai GM.

За задумом розробників Chevrolet Sail повинен стати на сходинку доступніше Aveo, але при цьому зберегти всі якості більш "дорослого" автомобіля.

Мотори Sail відповідають екологічним нормам "Євро-4" і оснащені впускним колектором із змінною геометрією. Майже всі комплектуючі китайського седана - близько 95 відсотків - поставляються компаніями, що вже працюють з концерном GM і поставляють запчастини для його автомобілів.

У КНР седан Chevrolet Sail буде пропонуватися з 1,2 - і 1,4-літровими бензиновими двигунами потужністю 87 і 103 кінських сили відповідно, які агрегатуються з п'ятиступінчатою механічною коробкою передач. За даними компанії Shanghai GM, найпотужніша версія новинки розженеться до "сотні" за 11,9 секунди, а середня витрата палива на сто кілометрів шляху складе близько 5,9 літра.

Коли постачання такого автомобіля почнуться на ринки, поки не повідомляється, але очевидно, що перед нами - всесвітній бюджетний автомобіль, за допомогою якого General Motors буде зміцнювати свою присутність на ринках СНД, Азії, Бразилії і т.п.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація