Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Opel представил Meriva нового покоління

Січень2010  

Opel розповсюдила першу офіційну інформацію та фотографії компактвена Meriva нового покоління. Автомобіль буде представлений широкій публіці в березні поточного року на моторшоу в Женеві. Про це йдеться в офіційному повідомленні. Зовнішність Meriva виконана в стилістиці який дебютував в 2008 році однойменного концепт-кара - у обох машин схоже оформлення передньої і задньої частини кузова, включаючи форму ліхтарів і заднє скло з чорною окантовкою.

У новинки в порівнянні з попередником збільшилася колісна база, а також розширилася передня і задня колія (точні цифри поки не називаються). Також компактвен отримав відкриваються назустріч один одному на кут до 90 градусів орні двері в стилі Rolls-Royce Phantom. Автомобіль буде пропонуватися з шістьма турборованими бензиновими і дизельними двигунами потужністю від 75 до 140 кінських сил.

Очікується, що на європейському ринку Opel Meriva нового покоління з'явиться влітку цього року.

Українським шанувальникам Opel доведеться почекати трохи більше. У найближчих планах українського дистриб'ютора Opel - компанія "УкрАвтоЗАЗ-Сервіс": вивід на наш ринок нового покоління Opel Astra J.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація