Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: ЗАЗ залишається одним з найпопулярніших в Україні

Грудень2009  

Закінчується 2009-ий рік, який став багато в чому визначальним для української автомобільної громадськості та всього авторинку в цілому. І не дивлячись ні на що, вже розпочав роботу традиційний український конкурс «Автомобіль року 2010». Вже стали відомі претенденти на титул кращого автомобіля року, за думкою українських споживачів та журналістів.

 

І зовсім небагато часу залишилось до підведення підсумків другого всеукраїнського конкурсу «Авторейтинг 2009». В якому, нагадаємо, враховується лише кількість реєстрацій нових автомобілів за 12 місяців. Т.т. переможцем в цьому конкурсі може стати лише той автомобіль, який отримав справжнє визнання у населення та користується стабільно високим попитом у народу. І якщо проаналізувати статистику за 11 місяців поточного року, можна з долею впевненості визначити модель автомобіля, що користується високою популярністю у наших співвітчизників. Звичайно ж це ЗАЗ Ланос.

Не дивлячись на досить важкий для всіх рік, люди не стали зраджувати своїм вимогам до доступного «народного» автомобіля. Зайвий раз нагадувати технічні характеристики автомобіля будь то СЕНС або Ланос, нема потреби, вони всім добре відомі. І відверто кажучи, ще раз говорити про хорошу якість зборки автомобіля, практичність матеріалів у оздобленні салону, надійність ходової та стійкість кузова до корозії, простоту в обслуговуванні, доступність сервісу, та багато-багато іншого, також не треба. Достатньо просто подивитись на наші дороги, щоб зрозуміти який автомобіль обирають прості українці.

Але всі перераховані вище переваги були б не більш ніж списком, який можна «примірити» на дорогі автомобілі. Основна й найголовныша характеристика Ланоса це доступність. Тим більше, що зараз всім бажаючим пропонується спеціальна ціна на Ланос, зафіксована на відмітці лише 60 600 грн. Плюс, не варто забувати про подарунки, які одержить кожний покупець автомобілів Запорізького Автомобільного Заводу від Української Автомобільної Корпорації. У подарунок можна буде отримати поліс обов'язкового страхування громадянської відповідальності й картку учасника програми лояльності CarMan&CarWoman, яка дозволяє користуватися знижкою в розмірі 5% на всі товари й послуги в дилерській мережі Корпорації УкрАВТО. Термін дії акції, звичайно ж, обмежений в часі, втім, як і кількість автомобілів за спеціальною ціною.

Детальну інформацію про акцію та автомобілі Ви можете дізнатись у наших консультантів в автосалоні або за тел.: (044) 503 81 01, 503 81 11


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація