Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Автомобілі Chevrolet займають провідні позиції в своїх класах

Грудень2009  

Автомобілі модельного ряду Chevrolet, які офіційно представляє на території України компанія «УрАвтоЗАЗ-Сервіс» (структурний підрозділ корпорації УкрАВТО), а саме AVEO та Lacetti, випереджають своїх конкурентів в класах В та C-high.

  

Той факт, що автомобілі Chevrolet знайшли безліч вдячних власників, підтверджують попередні підсумки продажів на українському ринку з початку 2009 року. Насправді, в цьому нема нічого дивного. Одне з основних прагнень бренду Chevrolet в усьому світі звучить так: Пропонувати автомобілі для реального життя. І ці слова як найкраще відображають все, що втілюється інженерами в процесі створення та проектування автомобілів з золотистим шильдиком. Іншими словами, автомобілі Chevrolet створюються з урахуванням реальних та повсякденних потреб свого майбутнього власника.

Кращою ілюстрацією будуть, звичайно ж, цифри. Так, з початку 2009 року, більше 4800 українських автолюбителів зробили вибір на користь моделі AVEO, що пропонується в двох варіантах кузовів. Ця модель якнайкраще підійде для життя в місті. В одному автомобілі сполучаються динамічний дизайн екстер’єру, продуманий до дрібниць, виконаний з практичних матеріалів салон та досить місткий багажник. Да, це все Chevrolet AVEO. А якщо врахувати, що лише до 19 січня 2010 року діє унікальна програма придбання AVEO хетчбек в лізинг, яка на відміну від кредитних продуктів вирізняється простотою та прозорістю, стає очевидним, що кращого часу для купівлі автомобіля не знайдеш. Нагадаємо, згідно умов лізингу, достатньо мати в розпорядженні лише 30 % від вартості автомобіля, максимальний строк користування коштами лізингової компанії становить 36 місяців. Додаткові платежі: одноразова комісія в розмірі 3 % від вартості та фіксований щомісячний платіж 100 грн. Т.т. за три роки автомобіль дорожчає не більше ніж на 10 %.

  

Другою моделлю Chevrolet, яка також демонструє хороші результати на українському ринку, став Lacetti. З початку року більше 2800 автомобілів Chevrolet Lacetti знайшли власників в нашій країні. Це можна пояснити тим, що ця модель, яка пропонується в трьох кузовах, здатна повністю задовольнити вимоги клієнта. Ви молоді, ведете активний спосіб життя і думаєте про перший автомобіль? Вдалим вибором стане Lacetti в кузові хетчбек. Для людей середнього віку, яким потрібен автомобіль, що відмінно підійде як для ділової зустрічі, так і для поїздки за місто, раціональним стане придбання Chevrolet Lacetti в кузові седан. Ну а якщо у Вас є сім’я, то навряд чи з співвідношенням «ціна-якість» можна знайти більш прийнятний варіант сімейного автомобіля, ніж Lacetti в кузові універсал.

Передноворічний період це очікування дива, і не важливо скільки Вам років. Тому пропонуємо зробити подарунок собі чи своїм близьким, відвідавши найближчий дилерський центр Chevrolet і придбати одну з моделей, продажі яких говорять самі за себе.

Детальніше про автомобілі дізнайтесь у наших консультантів в автосалоні або за телефонами: (044) 503-81-18, 507-18-99


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація