Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Оновлена Chevrolet NIVA

Червень2009  

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Chevrolet в Україні представляє оновлену Chevrolet NIVA.

Після появи автомобіля Chevrolet NIVA пройшло вже понад 7 років. Починалось все у 2002 році, коли на базі платформи автомобіля ВАЗ 2123 був створений новий  автомобіль. З огляду на те, що попередниця NIVA завжди користувалась прихильністю споживачів, успіх новому проекту було забезпечено. Автомобіль отримав багато удосконалень як в екстер’єрі, так і в інтер’єрі, не кажучи вже про оновлення шасі та трансмісії. З 2004 року цей автомобіль став поставлятись на український ринок. Автомобіль перейняв естафету попередниці та розпочав новий етап розвитку в Україні. За період з 2004 і дотепер, своїх власників знайшли понад 15 000 компактних позашляховиків. Це не що інше, як зайве підтвердження, що такі автомобілі як Chevrolet NIVA дійсно потрібні.

Зараз на український ринок виводиться оновлена Chevrolet NIVA. Оновленням дизайну екстер’єру та інтер’єру було доручено займатись відомій італійській компанії Gruppo Bertone. Компанії, через чиї руки пройшли автомобілі багатьох всесвітньовідомих автомобільних брендів. Тому поява на бічних молдингах знайомого шильдику BERTONE edition не випадкове.

Із завданнями «осучаснення» зовнішнього вигляду, компанія Bertone справилась на відмінно. Ательє вдалось зберегти риси приналежності автомобіля до сімейства Chevrolet, також були збережені позашляхові характеристики та покращені функціональність елементів інтер’єру та екстер’єру.  Відтепер Chevrolet NIVA має нову, більш практичну, конструкцію переднього та заднього бампера: попереду накладка, що захищає бампер від ушкоджень, задній бампер має навантажувальну площадку. Також задній бампер отримав повітрязабірники, які покращують вентиляцію та розподіл повітря в салоні. Передні фари мають вдосконалену конструкцію із змінами в світлотехнічних характеристиках, які дозволяють тепер краще освітлювати праву обочину, що безумовно впливає на безпеку пішоходів. Завдяки більш широким боковим молдингам та накладкам арок коліс, позашляховик візуально «набрав ваги» та став більш солідним та фундаментальним. Автомобіль відмінно підходить для активного відпочинку. Релінги на даху витримують навантаження до 100 кг, уніфіковані під кріплення  багажників THULE та MONT BLANC. Таким чином не доведеться шукати місце, куди пристосувати гірські лижі, приладдя для риболовлі, палатки або інші необхідні для туризму речі.

В інтер’єрі салону оновлення торкнулись таких важливих елементів як кермо, яке тепер уніфіковане з продукцією GM та дозволяє в подальшому укомплектувати подушкою безпеки. Приємна дрібниця, без якої сьогодні складно уявити сучасний автомобіль: складний ключ-брелок, що обладнано пультом дистанційного керування сигналізацією з радіусом дії до 30 метрів. Автомобіль обладнано сигналізацією, що пов’язана з імобілайзером, яка реагує на спроби несанкціонованого доступу в салон. Серед інших необхідних елементів підстаканники та коробка для дрібних предметів. В стелю вмонтовано поличку для окулярів, що закривається та двозонний освітлювач салону. При необхідності трансформувати салон для перевезення довгомірних предметів, задній ряд сидінь складається, а підголівники регулюються по висоті і не потребують демонтажу.

Оновлена Chevrolet NIVA вже в нашому автосалоні чекає на Вас!

Детальну інформацію про оновлену  Chevrolet NIVA дізнайтесь у наших консультантів в автосалоні або за тел.: (044) 503-81-18, 507-18-99 


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація