Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Сезон відпусток разом з Chevrolet NIVA

Червень2009  

Пропонуємо популярний позашляховик Chevrolet NIVA за ціною від 91 220 грн.

Наближається пора відпусток, разом з якою збільшується кількість бажаючих вирушити на відпочинок, але при цьому не бути прив’язаним до напрямків, які обмежені українськими дорогами. Все частіше для поїздки обирають місця, де можна відпочити від великих міст та повною мірою насолодитись природою. Для таких випадків навряд чи підійде автомобіль, який себе комфортно почуває лише в міському потоку. Найкращим рішенням, що поєднає можливість відпочити на природі і при цьому не розставатись зі своїм чотириколісним улюбленцем, може стати Chevrolet NIVA.

 

Автомобіль, який не один раз доводив, що він вартий звання «справжній позашляховик». Серед його досягнень є навіть підкорення найвищої точки України, гори Говерла. Це дозволило вписати чергову сторінку славної історії для Chevrolet NIVA до Книги рекордів України. Зараз, всім бажаючим придбати автомобіль, який впевнено себе почуває на будь-яких шляхах, пропонується декілька варіантів комплектацій. В лінійці двигунів представлено бензиновий силовий агрегат об’ємом 1,7 літри і потужністю у 80 к.с. Економічний силовий агрегат відповідає екологічному стандарту Євро-2.

До базових опцій автомобіля входять: центральний замок, гідропідсилювач керма, рульова колонка, що регулюється по висоті, електричні передні склопідйомники, дзеркала з електроприводом та багато іншого. Просторе багажне відділення, яке можна збільшити шляхом складання заднього ряду сидінь та можливість встановлення багажнику на даху, дозволить без проблем розмістити всі необхідні речі, що можуть знадобитись на відпочинку.

На даний момент придбати автомобіль Chevrolet NIVA можна звернувшись до наших консультантів в автосалоні або за тел.: (044) 503-81-18.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація