Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Компанії «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» та «АвтоЗАЗ-сервіс» підвели підсумки 2009 року

Січень2010  

Початок нового року вже традиційно став часом, коли компанії оцінюють свою діяльність за рік, що пройшов. А якщо врахувати, що 2009-ий рік був, м’яко кажучи, непростим, то всі удачі та складнощі сприймаються по-іншому. Всі радощі стають великими перемогами, ну а певні невдачі стають безцінним досвідом, який в подальшому дозволить компанії стійко переносити складнощі.

 

Якщо аналізувати рік, що пройшов, стає очевидним, що позитивних моментів було набагато більше, ніж негативних. Так, за 12 місяців 2009-року, обидві компанії, які входять до складу Української Автомобільної Корпорації, продовжували розвиватись, презентували новинки і звичайно ж робили все, щоб в Україні ставало все більше щасливих автовласників.

 

За підсумками минулого року, до десятки лідерів продаж увійшли чотири моделі брендів, які представляють «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» та «АвтоЗАЗ-сервіс». Такого хорошого показника не було навіть в 2008-ому році. З одного боку – це свідчення популярності цих автомобілів. З іншого, це показник того, що компанії намагались зберегти доступність цих моделей. Ці всі слова про моделі Ланос, Chevrolet AVEO i Lacetti, а також Славута. В 2009-ому році моделі Ланос та СЕНС зберегли свої позиції, захистивши титул «Абсолютний лідер продажів», і змогли втримати перше місце в своєму класі. Перші дві позиції в класі В, також дістались моделям, які представляють компанії «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» та «АвтоЗАЗ-Сервіс», перемогу отримала модель Chevrolet AVEO, а на другому рядку розмістилась Славута. Ще один представник модельного ряду Chevrolet, модель Lacetti зайняла перше місце в класі C-high.

 

Якщо говорити мовою цифр, то сумарна доля ринку обох компаній склала 15% ринку нових автомобілів. Іншими словами, кожний 7-ий покупець в Україні, стали власником нового автомобіля, однієї з моделей брендів ЗАЗ, Chevrolet або Opel. Більш того, протягом 2009 року було проведено декілька таких довгоочікуваних українських прем’єр. Це і презентація оновленого позашляховика Chevrolet NIVA, яка відбулась влітку, українська прем’єра європейського «Автомобіля Року 2009» - Opel Insignia, який відкрив нову сторінку в історії легендарного німецького бренду. Модельний ряд Chevrolet також отримав поповнення, у вигляді першої глобальної моделі – Cruze. І якщо Chevrolet NIVA та Opel Insignia вже знаходять своїх власників в нашій країні, то Chevrolet Cruze розпочне свій похід за симпатіями українських автовласників всього через декілька тижнів, ближче до кінця лютого. Само собою, не залишився без уваги «народний» автомобіль, який враховуючи підсумки 2009-ого року, все такий же популярний. В рамках щорічного «Столичного Авто шоу» був презентований «зелений» Ланос, який відповідає екологічним стандартам Євро-4.

Якщо говорити про плани компанії на цей рік, без сумнівів клієнти не залишаться без прем’єр та новинок. В цілому в 2010-ому році будуть презентовані 4 новинки від брендів Opel та Chevrolet. З того, що відбудеться найближчим часом – це старт продажів Chevrolet Cruze та українська презентація нового покоління Opel Astra. Але на цьому список прем’єр не закінчується, і в другому півріччі будуть презентовані ще дві новинки: нове покоління Opel Meriva та Chevrolet Spark.

Детальну інформацію про автомобілі, Ви можете дізнатись у наших консультантів в автосалонах або за тел:

ЛАДА, ЗАЗ: 044 503 81 01, 503 81 11
Опель, Шевроле: 044 503 81 18, 503 81 19


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація