Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Осінній сервіс від УКРАВТО

Жовтень2018  

З 15 жовтня і до кінця поточного року в мережі сервісніх станцій Української Автомобільної Корпорації на ряд послуг буде діяти спеціальна пропозиція, яка дозволить підготувати автомобіль до зимового сезону за ціною від 240 гривень!

Зима вже недалеко, і вже зовсім скоро середньодобова температура досягне позначки + 6 ℃.

Для кожного власника автомобіля цей рубіж є своєрідним сигналом, що незабаром можна очікувати холодів,

а автомобіль слід підготувати до складних умов експлуатації:

 

  • шиномонтаж - від 240 грн. з ПДВ (в залежності від діаметра коліс)
  • контроль і регулювання кутів установки коліс - від 240 грн. з ПДВ;
  • комплексна діагностика за 240 грн. з ПДВ.

 

Наведений список це лише найнеобхідніше, і по можливості його можна і потрібно розширювати, в залежності від віку автомобіля. Тому на додаток до перерахованих послуг, якщо під час діагностики виявляється необхідність проведення ремонту, клієнти мережі УкрАВТО можуть скористатися дисконтом в розмірі до 15% на додаткові роботи і до 20% на оригінальні запасні частини в залежності від бренду.

Подробиці акції ви можете дізнатись за номером телефона : 044 503-71-71


 

* Акція діє з 15.10.2018р. по 31.12.2018р. включно. Детальні умови і перелік автосервісних підприємств Корпорації УкрАВТО, що беруть участь в акції, вказаний на сайті www.ukravto.ua. ** Кожному клієнту автосервісних підприємств у період проведення акції надається можливість провести наступні види робіт за спеціальною ціною за кожен окремий вид: шиномонтаж - від 240 грн. з ПДВ, діагностика ходової частини, рульового управління, гальмівної системи, рівня технічних рідин - від 240 грн. з ПДВ, контроль і регулювання кутів установки передніх коліс - від 240 грн. з ПДВ. Проведення ремонтних робіт по усуненню несправностей, виявлених в результаті проведення діагностики надається зі знижкою до 15% на послуги і до 20% на запасні частини (залежно від бренду). Роботи не включають в себе необхідні витратні матеріали та запасні частини, в яких є потреба у використанні під час виконання зазначених робіт (вантажі, болти, регулювальні шайби, гайки і т.д.), а також можливі додаткові роботи. Дія карти лояльності «Drive2U» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вищевказані послуги не поширюються і не сумуються. *** Дзвінки зі стаціонарного телефону по Україні безкоштовні, тарифікація дзвінків з номерів мобільних операторів згідно з діючими тарифами оператора


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація