СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Архів новин: Осінній сервіс від 180 грн.

Жовтень2017  
З настанням другого місяця осені автовласники починають уважніше стежити за температурою повітря і за прогнозом погоди. Мало хто зараз ризикує їздити весь рік на всесезонной гумі, особливо з урахуванням наших зим. Але, заміна літніх шин на зимові це необхідний мінімум, тоді як автомобіль, після активного літнього сезону, вимагає набагато більше уваги, ніж може здатися.
 
 
Низькі температури змушують все системи автомобіля працювати з підвищеним навантаженням, і навряд чи власник зрадіє «приємним» несподіванкам. З урахуванням короткого світлового дня потрібно бути впевненим в справності світлових приладів, достатності ємності акумулятора, справності щіток склоочисників і цілісності лакофарбового покриття.
Тому, в умовах, коли автовласники прагнуть заощадити на всьому, Автоцентр на КІльцевій пропонує привабливі ціни в поєднанні з високою якістю офіційного сервісу:
- шиномонтаж - від 180 грн. з ПДВ (в залежності від діаметра коліс);
- контроль і регулювання кутів установки коліс - від 180 грн. з ПДВ
- діагностика двигуна і ходової частини за 180 грн. з ПДВ.
При цьому, якщо в процесі діагностики автомобіля будуть виявлені дефекти, то на послуги, щодо їх усунення надається знижка в розмірі 15%, а на запасні частини, що будуть використовуватись в процесі ремонту надається знижка до 20%.
Послуги, що пропонуються Автоцентром на Кільцевій виконуються висококваліфікованим персоналом, а технічна оснащеність відповідає жорстким вимогам і допускам автовиробників, на всі послуги та роботи надається гарантія, яку рідко зустрінеш у «неофіціалів».

Щоб отримати додаткову інформацію про сезонну сервісну акцію достатньо звернутися за телефоном 044 503 71 71. 


Повернутися до архіву новин