Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: День відкритих дверей "Презентація нових Chevrolet"

Травень2017  
27 травня гостей чекатимуть презентації оновлених моделей Chevrolet Aveo, Tracker, тест-драйви, розважальна програма для дорослих і дітей, а також безліч приємних сюрпризів від бренду Chevrolet.
 
Всесвітньо відомий бренд Chevrolet за час своєї присутності на ринку України зумів заробити репутацію виробника, що пропонує автомобілі «на кожен день». Більш того, завдяки широкому модельному ряду і різних модифікацій кузовів, автомобілі з «краваткою-метеликом» на радіаторних гратах незмінно користуються попитом у українських клієнтів. Зараз, наприклад, офіційний дистриб'ютор автомобілів Chevrolet пропонує 5 моделей, починаючи компактним AVEO і закінчуючи повнорозмірним кросовер CAPTIVA.
 
При цьому, вже існуючий модельний ряд постійно оновлюється, як зовні, так і в плані техніки, щоб відповідати мінливим вимогам клієнтів. Тому, після того, як рік тому було дано старт продажів оновленого сімейства Cruze, бренд Chevrolet оголошує про вихід на ринок оновлених бестселерів - седана Chevrolet AVEO і компактного кросовера Chevrolet TRACKER. А щоб зробити знайомство з оновленими моделями Chevrolet цікавим і по-сімейному комфортним, в Автоцентрі на Кільцевій, пройдуть «Дні відкритих дверей».
 
Трохи забігаючи наперед варто сказати про те, що оновлені моделі Chevrolet AVEO і Chevrolet TRACKER отримали нові риси дизайну екстер'єру, які обов'язково привернуть Вашу увагу. Наприклад, головна оптика моделей тепер виконана за іншою схемою, яка підвищує безпеку, а нові лінії кузова додають динамічність в зовнішньому вигляді. Крім цього, ряд оновлень торкнулася салону і панелі приладів Chevrolet AVEO, зробивши її ще більш функціональною і ергономічною. Також в процесі оновлення моделі отримали ще багатші комплектації, що пропонують вже в базі широкий набір обладнання. І це далеко не все, чим хочуть поділитися з гостями оновлені моделі Chevrolet.
 
Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому запрошуємо Вас відвідати наш автоцентр в ці вихідні з 10:00-17:00.

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація