СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Архів новин: Новий кросовер Chery Tiggo 2

Травень2017  
Спостерігаючи за світовими тенденціями в перевагах покупців нових автомобілів, все виразніше простежується зростання популярності кросоверов. Зараз частка таких автомобілів становить майже половину обсягів ринку, і Україна в цьому плані не є винятком. Так, за підсумками минулого року в Україні частка продажів SUV на ринку нових автомобілів склала близько 45%.
 
Нова модель стане логічним продовженням вже існуючого модельного ряду, що складається на даний момент з компактного кросовера Chery Tiggo 3, среднеразмерного Chery Tiggo 5, седана Arrizo 7 і буде "молодшим" кросовер в лінійці Chery.
 
 
Значна частина елементів серійного автомобіля вперше була продемонстрована на концепті TX, завоював дві міжнародні нагороди. Тому, проектуючи цю модель, дизайнери застосували нову концепцію дизайну «життя в русі», яка дозволила створити яскравий, динамічний, стильний і привертає увагу образ. Новинка безумовно сподобається молодий і активної аудиторії, яка, в процесі вибору свого першого кросовера, ставить на чільне місце свободу пересування, комфорт, нові можливості, і практичність, але при цьому бажає отримати доступний автомобіль.
 
В екстер'єрі на особливу увагу заслуговують, що вже стали «корпоративними» для кросоверов від Chery, форма передніх фар, які плавно «перетікають» в радіаторну решітку, а також трапецієподібні повітрозабірники, які роблять автомобіль візуально ширше. При цьому, двосекційна радіаторна решітка, що складається з верхньої і нижньої частин завдяки особливій формі та осередкам у вигляді сот, створює об'ємний ефект, а лого в центрі дозволяє безпомилково визначити бренд. Також в передній бампер інтегровані світлодіодні денні ходові вогні, фірмової С-подібної форми, що підвищують впізнаваність TIGGO 2 і безпеку. Задня частина моделі отримала практично без змін дизайн, який вперше був показаний на концепті ТХ. Погляд приковують особлива D-подібна форма стійок, що надає динамічності та спортивності силуету, а задні ліхтарі, також С-подібної форми, з'єднані декоративною хромованою накладкою, лише підсилюють відчуття цілісності форм. Крім цього, вдале використання хромованих елементів в екстер'єрі дозволяє Chery Tiggo 2 виглядати більш представницьким, а подвійна лінія на боковинах лише підсилює атлетичний образ моделі. Про те, що модель створювалася з увагою до деталей, кажуть повітропроводи-прорізи в задній частині передніх крил, за захисними пластиковими накладками і фірмова напис CHERY, відформована в декорі передніх фар. Також не залишать байдужими потенційного власника і 16 "диски, що йдуть уже в базі і рейлінги на даху. Більш того, риси екстер'єру отримали своє продовження в інтер'єрі, що виводить Chery Tiggo 2 на новий якісний рівень.
 
Інтер'єр, завдяки особливій інтерпретації ліній і контурів елементів панелі приладів, гармонує з яскравим зовнішнім чином Chery Tiggo 2. Наприклад, асиметрична форма центрального дефлектора йде в розріз з традиційними дизайнерськими ідеями, роблячи інтер'єр індивідуальним і не схожим на інших. Крім цього в салоні слід виділити саму форму центральної консолі, контури якої перегукуються з лініями потоків води у водоспаді, а також інформаційно-розважальну систему з 8-дюймовим HD тач-скрін, доступну в наступному, після базового, рівень оснащення. Пристрій одержав інтуїтивно зрозуміле меню і дозволяє читати 6 музичних і 11 відеоформатів файлів. Воно дозволяє легко підключити смартфон з ОС Android або iOS, вміст якого буде транслюватися на екран. Це дає повний доступ до функціоналу смартфона, додатків, включаючи здійснення дзвінків з використанням Bluetooth. Завдяки оригінальному дизайну, дані з панелі приладів відмінно зчитуються в будь-який час доби, а тріп-комп'ютер з діагоналлю екрана в 3,5 '' забезпечує водія всією важливою інформацією, включаючи запас палива і температуру охолоджуючої рідини, миттєвий і середня витрата, момент для перемикання передачі. Приємним доповненням стане наявність двох режимів яскравості підсвічування - денний і нічний, які перемикаються автоматично. При цьому, регульований по висоті мультифункціональний кермо дозволяє управляти більшістю електронних систем: відповідати на вхідні дзвінки або перегортати MP3-треки з улюбленого альбому, можна не знімаючи рук з керма, що позитивно позначається на безпеці.
Серед стандартного оснащення, що відповідає за комфорт - кондиціонер, передній і задній підлокітники, 21 відсік для дрібниць, електросклопідйомники всіх дверей з можливістю дистанційного керування. За практичність відповідають спинка заднього дивана, яка може складатися в пропорції 60 на 40 і об'ємне багажне відділення в 420 літрів. Також серед стандартного оснащення - можливість регулювати водійське сидіння за чотирма напрямками, обігрів передніх сидінь, наявність кріплень ISOFIX. При цьому, рівень якості матеріалів, виконання і деталізації елементів інтер'єру відчутно зріс. Якщо говорити про збереження автомобіля, то в списку стандартного оснащення штатний іммобілайзер і центральний замок з дистанційним управлінням.
 
Що ж стосується «заліза», то в процесі виробництва нового кросовера Chery Tiggo 2 автовиробник співпрацює з багатьма відомими виробниками комплектуючих. Репутація продукції Continental, BOSCH, ZF, Valeo, Henkel визнана у всьому світі, і не дозволяє сумніватися в якості. Автомобіль має привід на передню вісь, а ходова частина виконана за схемою незалежна підвіска Макферсон зі стабілізатором поперечної стійкості спереду і торсіонна напівзалежна підвіска ззаду, що забезпечує хорошу керованість, і в той же час надійність конструкції. У свою чергу, гальмівне зусилля реалізується через дискові гальмівні механізми спереду і ззаду. З кліренсом в 186 міліметрів, і кутами в'їзду і з'їзду в 24 і 32 градуса відповідно, модель дозволяє своєму власникові трохи більше свободи, в порівнянні з іншими представниками кросоверов B-класу, як в місті, так і за межами доріг загального користування.
 
Субкомпактний кросовер від Chery поставляється з двигуном оснащеним системою зміни фаз газорозподілу і при обсязі в 1.5 літра забезпечує потужність 106 к.с., і крутний момент в 135 Нм вже при 2750 оборотах на хвилину. Силовий агрегат, відповідає екологічному стандарту Євро-5, працюючи в парі з п'ятиступінчастою механічною або чотириступінчастою автоматичною коробкою передач, забезпечує хороші показники економічності і витрачає 7,4 літрів на 100 кілометрів в змішаному циклі. А якщо врахувати, що модель оснащена паливним баком об'ємом в 50 літрів, це дозволяє проїжджати на 1 заправці майже 700 кілометрів.
 
Оскільки автомобіль, крім привабливого дизайну зовні і всередині повинен бути безпечним, в цьому плані у Chery Tiggo 2 також все в порядку. Модель добре оснащена в плані активної і пасивної безпеки, і пропонує цілий ряд систем і асистентів, які подбають про безпеку як водія і пасажирів, так і про безпеку самого автомобіля. Крім вже стали традиційними і обов'язковими подушок безпеки водія і переднього пасажира, а також систем ABS і EBD, автомобіль нагадає звуком і візуальним індикатором про НЕ пристебнутих ременях безпеки, а вибрали другий рівень комплектації отримують круїз-контроль, систему контролю за тиском в шинах, задній парктроник і камеру заднього виду з динамічною розміткою.

Але, як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому, щоб ближче познайомитися з новинкою від Chery, запрошуємо Вас в Автоцентр на Кільцевій. Тим більше, що стосовно цінової політики, офіційний дистриб'ютор зробив все, щоб Chery Tiggo 2 став одним з найдоступніших кросоверов: вартість автомобіля починається від 296 370 грн. 


Повернутися до архіву новин