Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Оновлений Tiggo5 вже в салоні!

Травень2017  
Варто нагадати, що ця модель створювалася з чистого аркуша і будувалася на новій платформі, а розробкою дизайну екстер'єру та інтер'єру безпосередньо займався відомий дизайнер Джеймс Хоуп. Зрозуміло, створюючи якісно нову модель, автовиробник ставив перед собою мету перевершити вже існуючі моделі Chery в усьому - технічної оснащеності, якості матеріалів обробки і комплектуючих, якості збірки і безпеки. Зараз, враховуючи представленість кросовера на десятках ринків, можна говорити про те, що команда виконала завдання. Але, утриматися на хвилі успіху набагато складніше, ніж його досягти, тому модель отримала ряд оновлень, які зробили Chery Tiggo 5 ще краще. При цьому, одним з ключових поліпшень стала нова гарантійна політика. Тепер компанія «Сі Ей Автомотів» пропонує нові умови гарантії, згідно з якими розширена гарантія на основні вузли автомобіля, а саме двигун і трансмісію, становить 5 років або 150 000 км пробігу, що відповідає світовим стандартам.
 
 
Отже, що ж змінилося в оновленому Chery Tiggo 5? Оскільки поновлення носили локальний характер, то основні вузли і агрегати автомобіля залишилися без змін. Мова, звичайно ж, про силовий агрегат і трансмісії. Оновлена модель буде поставлятися на ринок з минулим обкатку українським бензином дволітровим атмосферником, розробленим у співпраці з відомою австрійською інжиніринговою компанією AVL. Двигун оснащений системою подвійного зміни фаз газорозподілу (DVVT) і забезпечує потужність в 139 к.с. при 5750 оборотах на хвилину. При цьому, у клієнта є можливість вибору - або 5-ступінчаста механічна коробка або ж безступінчатий варіатор. Екологічний стандарт Євро-5 дозволяє кросоверу бути в той же час економічним, і витрачати 8,2 літри на 100 кілометрів в змішаному циклі.
 
Також без змін залишилася конструкція ходової частини, в якій поєднуються підвіска McPherson з амортизаторами двосторонньої дії із стабілізаторами поперечної стійкості спереду і незалежна на поздовжніх важелях з амортизаторами двосторонньої дії із стабілізаторами поперечної стійкості ззаду. Гальмівна система має дискові вентильовані гальма на передній осі, в той час як на задній осі встановлені дискові гальма. Нагадаємо окремо про прохідності - розташування двигуна на рівні 865 мм від поверхні дозволяє впевнено долати незначні водні перешкоди, а мінімальний кліренс в 190 мм забезпечує впевнене подолання перешкод.
 
 
Зовні кросовер посвіжів, і отримав ряд елементів в екстер'єрі, які зробили його ще більш впізнаваним. Спереду модель отримала нову радіаторну решітку, яка ділиться горизонтальної хромованою вставкою на дві рівні частини, а також декоративну накладку на нижню кромку бампера. Також нову, більш технологічну форму і конструкцію отримали передні фари, а денні ходові вогні тепер мають світлодіоди, що позитивно позначиться на безпеці. Ззаду також помітні зміни, які стосуються, як функціональності, так і естетики. Тепер задній бампер також має декоративну накладку, як і спереду, а задні ліхтарі отримали С-образну вставку, яка перегукується з мотивами іншими моделями Chery.
 
В інтер'єрі також ряд оновлень, які освіжають салон, і роблять його більш комфортним. Одне з головних нововведень - інформаційно-розважальна система з 8 '' тач-скрін дисплеєм. Завдяки інтерфейсу CarPlay вміст смартфона можна легко відобразити на екрані, отримавши доступ до вмісту девайса: додатки, навігація, папки з музикою, відео, все буде під рукою. Крім цього, клієнтам пропонується оновлений, більш ергономічний блок управління освітлення в салоні, а сонцезахисний козирок отримав корисну функцію підсвічування дзеркальця. Водій, безумовно, оцінить новий дизайн панелі приладів, з двома круглими колодязями тахометра і спідометра нової форми. При цьому, замість монохромного тепер доступний повноколірний дисплей трип-комп'ютера, що є прерогативою другий, після стандартної, комплектації. Про пасажирів теж не забули - задній диван тепер має три підголівника, а якщо позаду всього два пасажира, до їхніх послуг підлокітник вдосконаленої конструкції. Приємною дрібницею, яка сподобається і пасажирам, і водієві, будуть накладки на пороги з підсвічуванням і написом CHERY, а також шкіряне оздоблення керма, 6 динаміків і круїз-контроль, раніше не доступні в початковій комплектації.
 
 
Кросовер Chery Tiggo 5, з виходом на ринок, крім привабливого дизайну, запропонував високий рівень оснащеності системами, що відповідають за активну і пасивну безпеку, комфорт, практичність і функціональність. Оновлений варіант моделі зможе здивувати ще ширшим списком опцій, більшість з яких доступні в початковій комплектації. Один з найважливіших параметрів, а саме безпеку, в оновленому Chery Tiggo 5 виведений на новий якісний рівень. Тепер модель, крім традиційних ABS + EBD, з другого рівня оснащення має в арсеналі електронну систему стабілізації, систему екстреного гальмування, систему динамічного контролю тяги, антипробуксовочную систему, систему контролю тиску в шинах і систему допомоги при старті під гірку. Крім цього, передні ремені безпеки тепер оснащені преднатяжителями з обмежувачами навантажень, що дозволить запобігти травмам. Також, сідаючи вранці в машину в холодне півріччя не потрібно буде чекати прогріву двигуна, щоб нагріти салон і очистити дзеркала від інею: оновлений Chery Tiggo 5 тепер пропонує підігрів передніх сидінь і дзеркал заднього виду вже в базі. А уберегти автомобіль на парковці від неакуратних сусідів тепер допоможе система автоматичного складання дзеркал заднього виду, доступна в другому рівні оснащення.

Оновлений Chery Tiggo 5 доступний за ціною від 429 870 грн. Особисто оцінити отримані поновлення, запрошуємо Вас в Автоцентр на Кільцевій. 


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація