Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Весняний сервіс в Авоцентрі на Кільцевій

Березень2017  
Стовпчик термометра з кожним днем показує більш високу температуру, і кожен відповідальний автовласник починає пошук шиномонтажу, щоб, як мінімум «перевзути» свій автомобіль. Але, з огляду на стан наших доріг, на багатьох з яких асфальт розтанув ще в лютому, заміна шин стає недостатньо. Попадання в вибоїну середньої глибини може спровокувати порушення геометрії підвіски, що безпосередньо позначиться на керованості і безпеці та швидкості зношення шин. А важкі умови експлуатації взимку, з частими перепадами температури і вологості, стають справжнім випробуванням практично для всіх систем автомобіля.
 
 
Тому, щоб Ваш автомобіль був готовий до нового сезону, і не підніс неприємних сюрпризів, в Автоцентрі на Кільцевій з 15 березня по 14 травня діє спеціальна пропозиція. Відповідно до акційних умов, найнеобхідніші послуги стають доступнішими, що дозволяє отримати всі переваги висококваліфікованого сервісу:
 
  • Шиномонтаж - від 150 грн. з ПДВ (в залежності від діаметра коліс)
  • Контроль і регулювання кутів установки коліс - від 150 грн. з ПДВ
  • Комплексна діагностика - 150 грн. з ПДВ
  • Перевірка і заправка системи кондиціонування - від 255 грн. з ПДВ
 
При цьому всі клієнти, які скористаються спеціальними умовами сервісної пропозиції від Корпорації УкрАВТО, в залежності від результатів діагностики, зможуть отримати додаткові бонуси. Так, за умови згоди усунути виявлені неполадки, автовласник зможе скористатися дисконтом в розмірі 15% на послуги з їх усунення та до 20% на необхідні для цього запасні частини.
 
Запрошуємо всіх наших клієнтів, а також нових власників автомобілів переконатися особисто в високій якості послуг, що надаються і ремонтних робіт, гарантійного обслуговування і спеціальних цінових умов на них.
 
Щоб отримати додаткову інформацію про сервісну акції, Ви можете зателефонувати за номером: 044 503-71-71.
 
* Дія карти програми лояльності «Drive2U» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вищевказані послуги не поширюються і не сумуються.
** Розмір дисконту на запасні частини надається в залежності від бренду автомобіля.

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація