Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: ЕКОНОМТЕ 30 000 грн. ПРИ КУПІВЛІ CHEVROLET CRUZE!

Лютий2017  

З наближенням весни і справжнього тепла багато хто замислюється про літні подорожі. При цьому одним з кращих варіантів залишається автомобіль. Тому, щоб зробити доступнішою покупку нового автомобіля, офіційний дилер Chevrolet «Автоцентр на Кільцевій» пропонує нові ціни на всі модифікації Chevrolet Cruze. Тепер динамічний хетчбек, практичний седан або сімейний універсал стали доступнішими на 30 000 грн., а ціна на модель починається від 405 120 грн.

Модель, яка безумовно є бестселером модельного ряду Chevrolet, надає клієнтові безліч переваг, які дуже часто недоступні у моделей-однокласників, представлених на ринку України. На даний момент, незалежно від обраної клієнтом модифікації, Chevrolet Cruze пропонує по-справжньому багату комплектацію. Навіть в початковій комплектації модель оснащена такими найважливішими системами безпеки як ABS + EBD, ESP, трекшн-контролем і системою контролю тиску в шинах. За комфорт вже "базі", крім традиційного набору оснащення, відповідають круїз-контроль і задній парктронік, електросклопідйомники для передніх і задніх дверей і кондиціонер. Крім цього водієві і його супутникам доступні аудіосистема, яка читає диски і дає можливість підключити USB-носій, а також регульовані по 6 напрямам сидіння водія і переднього пасажира.
 
Окрему увагу необхідно звернути на новий силовий агрегат, який раніше був недоступний для цієї моделі. Зараз модель Chevrolet Cruze доступна з турбованим двигуном об'ємом 1.4 літра, потужністю 140 к.с. Мотор забезпечує хороші динамічні показники і крутний момент, що притаманні зазвичай більш об'ємним двигунам, але при цьому володіє видатними характеристиками економічності, працюючи в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.
 
Але, крім всіх плюсів і достоїнств Chevrolet Cruze, однією з найважливіших причин, по якій на цій моделі зупиняють свій вибір клієнти, є доступність трьох варіантів кузова. Залежно від вимог, які клієнт ставить перед автомобілем, Chevrolet Cruze може запропонувати стати власником динамічного компактного хетчбека, сісти за кермо практичного седана, або ж керувати універсалом. У будь-якому випадку, який би кузов Ви не вибрали, Chevrolet Cruze забезпечить комфорт і надійність, а американські традиції автомобілебудування подарують не одну тисячу щасливих годин подорожей за кермом Chevrolet Cruze.

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація