Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Широкий асортимент запасних частин корейського виробництва торгової марки HAN.

Вересень2016  

Компанія Автоцентр на Кільцевій та АФ ЗипАВТО представляє Вашій увазі широкий асортимент запасних частин корейського виробництва торгової марки HAN.

Продукція компанії HanGil Auto Parts (HanGil) широко відома в світі під торговою маркою «HAN».
 
Компанія Hangil є провідним експортером цілого ряду запасних частин для корейських автомобілів, таких як Hyundai, Kia, GM Daewoo, SsangYong і Samsung - не тільки легкових, але і важких транспортних засобів. Продукція бренду покриває близько 95% парку корейських автомашин. Фірма пропонує різноманітну продукцію, починаючи від водяних насосів і підшипників і закінчуючи амортизаторами і радіаторами двигуна.
 
Компанія HanGil була створена в 2002 році як дилер MOBIS на внутрішньому ринку Південної Кореї. У 2004 році компанія почала виробництво і поставки на експорт по власним брендом HANGIL амортизаторів, деталей підвіски, підшипників, проводів високовольтних, пиляків, радіаторів двигуна, фільтрів і багато чого іншого. У 2008 році було прийнято рішення сконцентрувати всі зусилля на експортному бізнесі, і з 2010 року компанія представила продукцію під власною торговою маркою HAN.
 
За цей час компанія HanGil досягла значного прогресу і на даний момент гідно зайняла позицію одного з ключових гравців на світовому ринку aftermarket. Такого успіху виробник домігся завдяки новітньому автоматизованому устаткуванню, висококваліфікованому персоналу, жорсткому контролю на всіх етапах виробничого процесу. Кожна деталь Hangil піддається ретельному, багатоступінчастої перевірці на зносостійкість, стійкість до високих навантажень, точність розмірів і форм. Продукція компанії представлена локальними дистриб'юторами в 70 країнах на п'яти континентах і відповідає міжнародним стандартам якості ISO 9001 / QS 9000: 1998, SO-9002 / QS-9000.
 
Запасні частини HAN доступні до замовлення в Автоцентрі на Кільцевій в широкому асортименті.

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація