Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: У Києві пройшли тест-драйви кросоверів Chery в рамках акції «Вишневий сезон»

Липень2016  
Два липневих вікенда поспіль кияни та гості столиці мали можливість оцінити переваги нових автомобілів в лінійці Chery, презентація яких проходила навесні цього року. На «Вишневий» тест-драйв «Автоцентр на Кільцевій» люб'язно надав кросовери Chery Tiggo 3 і Chery Tiggo 5.
 
 
Смачний тест-драйв проводився біля ТРЦ Dream Town 9-10, а також 16-17 липня. Біля фірмової зони на парковці перед входом в торговий центр проходила реєстрація учасників, яких крім можливості покататися на новинки сезону, очікував ще й смачний сюрприз у вигляді кошика зі стиглими вишнями.
 
За 4 дні заходу було проведено близько 50 пробних поїздок, маршрут тест-драйву проходив від ст.м. Оболонь до ст.м. Мінська. Учасникам надавалася можливість порівняти в ходу обидва автомобілі, але особливий інтерес відвідувачів викликала модель Chery Tiggo 5.
 
 
Говорячи про самі автомобілі, слід зауважити, що новинки цілком виправдовують стратегію «переродження» марки, отримавши масу позитивних відгуків як від клієнтської аудиторії, так і від представників автомобільних видань.
 
І дійсно, оновленим кроссоверам Чері є чим здивувати автолюбителів, адже по суті, від попередніх версій мінімальних змін удостоївся хіба що шильдик марки! Все інше - принципово нове, ще гарніше, практичніше і безпечніше! Обидва автомобілі створювалися командою провідних фахівців, особлива увага приділялася не тільки естетики та комфорту, а й якісті збірки, сучасним силовим агрегатам, відповідним екостандартам Євро-5 і чудовою підгонкою деталей інтер'єру.
 
 
Модель Chery Tiggo 3 оснащується бензиновим двигуном Acteco об'ємом 1.6 літра. Такий мотор здатний видавати потужність в 126 к.с. і в циклі траса / місто витрачає 6.7 літрів палива на 100 км.
 
А ось Chery Tiggo 5 доступний з новим дволітровим бензиновим двигуном, в розробці якого брали участь фахівці компанії AVL з Австрії. Силовий агрегат потужністю 139 к.с. споживає 8.2 літрів палива на "сотню" в змішаному циклі.
 
Обидва автомобілі досить практичні, оскільки простір багажних відсіків дозволяє з комфортом розмістити все необхідне для подорожей, а зложені спинки сидінь помітно збільшують корисний простір для речей.
 
 
У салоні Chery Tiggo 3 і Chery Tiggo 5 комфортно як водієві, так і пасажирам: на гідному рівні і загальна ергономіка (безліч налаштувань сидінь дозволяють зручно розміщуватися водієві і 4 пасажирам) і перелік всілякого обладнання.
 
Не останнє місце при створенні новинок виробник відвів такому важливому критерію як безпеці.
 
Так, багато в чому завдяки конструктивним особливостям кузова, Chery Tiggo 5 пройшовши краш-тест і був відзначений високим рейтингом. Крім цього, моделі оснащуються подушками безпеки, електронними «помічниками», а також кріпленнями ISOFIX для дитячих автокрісел.

Підводячи підсумки, хочеться зазначити, що досконалість не має меж, і дійсно приємно усвідомлювати той факт, що автовиробники прагнуть слухати і чути свою аудиторію, в результаті надаючи на суд автолюбителів новинки, які в багатьох сенсах перевершують попередників. 


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація