СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Архів новин: Автоцентр на Кільцевій радий повідомити: "ВИШНЕВИЙ СЕЗОН З CHERY ПОЧИНАЄТЬСЯ!"

Липень2016  
Літо в самому розпалі і багато хто планує відправитися у відпустку. При цьому, дуже важливо вибрати правильний вид транспорту, який зможе комфортно доставити, в залежності від уподобань, до моря або в гори. Тому, компанія «Автоцентр на Кільцевій» офіційний дилер автомобілів Chery, оголошує про початок "вишневого" сезону!
 
В цьому році ми надаємо можливість всім бажаючим «спробувати» новинки модельного ряду - компактний кросовер Chery Tiggo 3 і середньорозмірний кросовер Chery Tiggo 5, і можливо, прийняти рішення про покупку.
 
Починаючи з найближчого уїк-енду 09 і 10 липня і 16.07-17.07 пройде тест-драйв двох нових моделей Chery - представників повністю оновленого модельного ряду - Chery Tiggo 3 і більший SUV Chery Tiggo 5. Нові моделі будуть представлені і доступні для проведення тест- драйвів біля торгово-розважального центру Dream Town з 11: 00-19: 00. Біля брендованої зони на парковці перед входом ТРЦ ви зможете отримати консультацію і зареєструватися на тест-драйв. Ну а для того, щоб поєднати приємне з корисним, кожного клієнта після проходження тест-драйву чекатиме приємний сюрприз.
 
 
Анонсуючи тест-драйв новинок Chery Tiggo 3 і Chery Tiggo 5 варто сказати кілька слів про самі автомобілі. Обидві моделі є представниками модельного ряду бренду, який фактично пережив процес «перезавантаження». Результатом стала поява на ринку України моделей, які за відгуками ряду ЗМІ, не те що перевершують, а не мають з моделями, які були раніше нічого спільного, крім логотипу. І нові кросовери Chery Tiggo 3 і Chery Tiggo 5 в цьому плані чудові приклади. Обидві моделі проектувалися командою професійних дизайнерів під керівництвом Джеймса Хоупа (в минулому старший дизайнер Opel, Ford і Daimler-Chrysler). Кросовери отримали оригінальний і самобутній дизайн екстер'єру та інтер'єру, високий рівень якості збірки і звичайно ж високий рівень безпеки. Тепер кросовер бренду Chery можна дійсно розглядати як альтернативу бюджетним європейським або азіатським кросовер.
 
Так, Chery Tiggo 3 доступний з бензиновим силовим агрегатом об'ємом 1.6 літра сімейства Acteco. Двигун потужністю в 126 к.с. відповідає екологічному стандарту Євро-5 і в змішаному циклі витрачає 6.7 літрів палива на 100 кілометрів шляху. У той же час «старший» кросовер пропонується з новим бензиновим силовим агрегатом 2.0 літра, який був розроблений у співпраці з відомою австрійською інжиніринговою компанією AVL. Оснащений системою подвійної зміни фаз газорозподілу (DVVT) силовий агрегат має в розпорядженні 139 к.с., а екологічний стандарт Євро-5 дозволяє вписуватися в 8,2 літра на 100 кілометрів в змішаному циклі.
 
 
Окремої уваги заслуговує практичність обох кросоверів: об'ємні багажні відсіки дозволяють без проблем розмістити все, що може знадобитися компанії з 5 чоловік. При цьому, можливість трансформації і складання спинок задніх сидінь, при необхідності дозволяють значно збільшити обсяг простору для речей.
 
Спільними аргументами на користь Chery Tiggo 3 і Chery Tiggo 5 є використання якісних матеріалів оздоблення, безліч регулювань і налаштувань водійського місця і значний список устаткування. Наприклад, власнику Chery Tiggo 3 доступні можливість управляти основними функціями магнітоли і Bluetooth, а також опціонально круїз-контролем, багатофункціональний бортовий комп'ютер, мультимедійна система, безліч відсіків для дрібних речей. Модель, яка стоїть на щабель вище в ієрархії автовиробника - Chery Tiggo 5 пропонує кондиціонер і задній парк-тронік, повний електропакет, інформаційний дисплей водія і бортовий комп'ютер, регульовану по висоті рульову колонку і додаткову розетку 12В. Також водію і пасажирам доступні аудіосистема із кольоровим 7" сенсорним дисплеєм, управління аудіосистемою і радіо на кермі і можливість відтворення музичних або відео-файлів через порти USB, Ipod або через слот для SD-карти.
 
По частині безпеки у новачків теж все в порядку. Chery Tiggo 5 в краш-тесті C-NCAP отримав сертифікат із 5-зірковим рейтингом. Багато в чому завдяки конструкції кузова. Що ж стосується електронних систем, то обидві моделі оснащені ABS і EBD, і фронтальними подушками безпеки, а також кріпленнями для дитячих сидінь ISOFIX, що забезпечує додаткову безпеку в екстремальних умовах. Більш того, Chery Tiggo 5 оснащений дитячим замком безпеки в задніх дверях, багатошаровим безпечним вітровим склом, триточковими ременями безпеки для всіх пасажирів і сигналізацією-нагадування про непристебнуті ремені безпеки водія і переднього пасажира.
 
 
 
Зрозуміло, краще один раз побачити, а ще краще, спробувати самому і сісти за кермо нових кросоверів від Chery. Тому запрошуємо всіх в ці вихідні пройти тест-драйв і відправитися у відпустку на новому автомобілі.
 
Детальніше про модельний ряд і про останні новини можна дізнатися по телефону: (044) 503-81-11.
 

 


Повернутися до архіву новин