СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Архів новин: Оновлені Chevrolet Captiva та Chevrolet Cruze в Автоцентрі на Кільцевій

Ківтень2016  
Весна не перестає нас радувати новинками, і в цей раз в Автоцентрі на Кільцевій раді представити оновлені версії, які здобули популярність на вітчизняному ринку моделей: Chevrolet Captiva і Chevrolet Cruze. Новинки відрізняються від своїх попередників поліпшеним дизайном як всередині, так і зовні, багатим набором опцій вже в мінімальній комплектації, що ще раз підтверджує дотримання брендом принципам найкращого співвідношення якості і ціни.
 
Зупинимося докладніше на кожній з моделей:
 
Chevrolet Cruze - створений з урахуванням всіх Ваших побажань!
 
У новому Chevrolet Cruze зовнішні зміни торкнулися всіх варіантів виконання кузова: седан, хетчбек і універсал. У запропонованій колірній гамі з'явилися нові кольори, а лінії передньої і задньої частини автомобіля як ніколи підкреслюють спортивний характер автомобіля, що характерно сучасним трендам дизайну.
 
 
Передня частина автомобіля тепер має оновлену решітку радіатора, також змінився блок протитуманних фар: тепер він оснащений світлодіодними денними ходовими вогнями. Щедре використання хрому, допрацьовані лінії бампера, обтічна «спідниця» в його нижній частині надають автомобілю витончений спортивний вид.
 
Задня частина Chevrolet Cruze FL змінилася тільки в кузові седан. Спортивності автомобілю додають нові задні ліхтарі, обтічна форма кришки багажника, «нижня спідниця», а також номерна табличка, яка тепер розташована на задньому бампері, а не на кришці багажника, як у першій версії.
 
 
До особливостей інтер'єру можна віднести концепцію «струмуючих ліній», а також фірмовий подвійний кокпіт Chevrolet. Мультимедійна система Chevrolet MyLink дозволяє виводити інформацію зі смартфона на сенсорний дисплей з високою роздільною здатністю, а більшість носіїв інформації, такі як Ipod, Ipad, mp3-плеєри можна підключити через USB роз'єм, аудіовхід AUX або за допомогою інтерфейсу Bluetooth.
 
Елементи внутрішнього оздоблення салону ідеально підігнані, а практичні матеріали оббивки сидінь відрізняються якісними, міцними швами.
 
Поліпшення технічної частини автомобіля дозволило зробити оновлений Круз ще більш комфортним, стильним, динамічним і безпечним. У лінійці двигунів основним є 1,4-літровий турбований бензиновий мотор ECOTEC, який, незважаючи на скромний обсяг і невелику витрату палива, забезпечує автомобілю чудову динаміку на трасі. Крім цього, двигуни Chevrolet Cruze повністю відповідають екологічним нормам EURO 5.
 
 
Оновлений Шевроле Круз може похвалитися мабуть кращою мінімальною комплектацією в своєму класі. Автомобіль оснащений усілякими системами, такими як ESP, TCS, ABS, EBD і Break Assistance, шістьма подушками безпеки, датчиками тиску шин, сигналізацією, кондиціонером, круїз-контролем, електросклопідйомниками, дзеркалами з підігрівом і електроприводом, бортовим комп'ютером, аудіосистемою з керуванням на кермі , шістьма динаміками, Bluetooth, USB і AUX роз'ємами.
 
На закінчення хочеться сказати, що оновлений Cruze створений в кращих традиціях бренду, цілком відповідаючи балансу якості, надійності, технологічності і ціни.
 
Chevrolet Captiva - курс на універсальність
 
Chevrolet Captiva третього покоління - автомобіль на всі випадки життя, головним пріоритетом при створенні якого була і є досконала універсальність, практичність поряд зі стильним зовнішнім виглядом. Передня частина оновленого Шевроле Каптіва має змінену решітку радіатора, форма якої стала більш виразною за рахунок хромованого обрамлення, нової форми емблеми. Новий блок протитуманних фар на передньому бампері чудово вписується в загальну концепцію зовнішнього вигляду. Блок фар головного світла доповнюють денні ходові LED-вогні. Також змінилися накладки нижньої частини бамперів. Автомобіль набув рис агресивності, але в той же час і елегантної витриманості.
 
 
Зміни в салоні автомобіля також істотні - модель оснащується новим рульовим колесом, мультимедійною системою Chevrolet Mylink2. Як і в інших нових моделях присутній «подвійний кокпіт».
 
Всі комплектації Chevrolet Captiva поставляються в 7-місцевому варіанті, при цьому ряди сидінь мають «театральну посадку», в якій сидіння другого і третього рядів встановлені трохи вище, ніж попередні. Якщо не використовується третій ряд сидінь, можна його скласти, збільшивши корисний об'єм багажника до 769 літрів, а якщо скласти всі сидіння крім водійського - обсяг багажного відсіку зростає до 1577 літрів.
 
 
Вже в мінімальній комплектації Chevrolet Captiva FL має в своєму розпорядженні повний набір систем безпеки, кольоровим 7-ми дюймовим дисплеєм з камерою заднього виду, електронним стоянковим гальмом, двозонним клімат-контролем, склопідйомниками, електродзеркалами з підігрівом і покажчиками повороту, бесьключевой доступом, датчиками світла і дощу, рейлингами на даху, а також мультимедійною системою MyLink2 з радіо, Bluetooth, USB і AUX входами і 6 динаміками.
 
Підводячи підсумки, можна сказати, що оновлена Captiva - це вдале поєднання потужності, динаміки, елегантності і практичності. Одним словом - автомобіль на всі випадки життя!

 


Повернутися до архіву новин