Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Chery Arrizo 3 в Автоцентрі на Кільцевій

Ківтень2016  
В цьому році всім відомий бренд Chery святкує ювілей з початку продажів на українському ринку і вже понад 70 тисяч людей встигли стати власниками автомобілів цього бренду. Хочеться відзначити, що за свій час існування виробник Chery пройшов досить довгий шлях який привів до об'ємним інвестиціям в ультрасучасне обладнання виробничих ліній. Безперервне вдосконалення якості, і процедур контролю якості, відповідність світовим стандартам, а також залучення до роботи над дизайном фахівців зі світовим ім'ям, зробило автомобілі марки Chery абсолютно іншого рівня.
 
Компактний седан від азіатського автовиробника - Chery Arrizo 3 з березня місяця доступний і в Україні. Модель є представником лінійки автомобілів нового покоління за доступною ціною.
 
 
Знайомство з технічними характеристиками автомобіля слід почати з силового агрегату. Під капотом моделі Arrizo 3 встановлено бензиновий двигун сімейства ACTECO об'ємом 1,5 літрів потужністю 109 к.с. з максимальним обертовим моментом в 140 Нм, доступних при 4500 оборотах на хвилину. Мотор, який відповідає класу токсичності Євро-5 працює в парі з 5-ти ступінчастою механічною коробкою перемикання передач і витрачає від 5,3 літрів на «трасі» до 8 літрів на 100 кілометрів в міському режимі. Розгінна динаміка моделі відповідає 11,5 секундам для розгону з 0 до 100 кілометрів на годину. Ходова частина побудована за схемою: McPherson спереду, торсіонна напівзалежна ззаду.
 
Естетичний зовнішній вигляд моделі відповідають денні ходові вогні і легкосплавні диски «п'ятнадцятого» радіусу. Спортивний дизайн багатоспицеві колісних дисків з алюмінієвого сплаву гармонійно виглядають в поєднанні з будь-яким з доступних кольорів кузова моделі. При цьому алюмінієвий сплав має відмінні показники розсіювання тепла і легка вага. Цей тип матеріалу підвищує ефективність гальмування, продовжує термін експлуатації шин, гальмівних дисків і амортизаторів, гарантуючи безпечне керування автомобілем.
 
 
Все, за що так цінують новий і доступний автомобіль пропонує модель Chery Arrizo 3: при цьому, варіант комплектації Comfort традиційно багатий опції і оснащення. Так, власнику моделі в салоні будуть доступні такі опції, як кондиціонер, електричні склопідйомники передніх і задніх стекол з функцією «express down», дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і підігрівом, бортовий комп'ютер з інформаційним дисплеєм і кермо регулюється по висоті і прикрашено шкірою, яка запобігає ковзанню. Крім цього модель пропонує в цьому варіанті оснащення салон зі шкіряною обробкою, можливість регулювати водійське сидіння по висоті, передній підлокітник, антиблікове салонне дзеркало заднього виду і спинку задніх сидінь складається в пропорції 60/40 оснащену підголівниками. На додаток водієві та пасажирам Arrizo 3 доступний USB-роз'єм, програвач дисків з 4 динаміками, яким можна керувати за допомогою кнопок на кермі і заводське тонування скла. На окрему увагу заслуговує звукоізоляція салону. Завдяки зменшенню ваги автомобіля і поліпшення показників роботи механізмів і оптимізації технологій двигуна була успішно виконана задача по зменшенню рівня шуму в Arrizo 3. Співпраця з компанією LOTUS з Великобританії дозволила значно поліпшити NVH (Noise, Vibration & Hardness) показники. Незалежно від того рухається Arrizo 3 на малій або на високій швидкості, водій і пасажири по достоїнству оцінять тишу і комфортну атмосферу.
 
 
Щодо систем активної і пасивної безпеки, то в основі моделі - каркасна конструкція високої жорсткості, яка виконана із застосуванням високоміцних матеріалів. Застосування технології зварювання матеріалів різної товщини і зварювання лазером дозволяють значно удосконалити рівень безпеки кузова. У той час як каркас конструкції Arrizo 3 ефективно розподіляє і поглинає енергію при зіткненні без деформацій, ефективно забезпечуючи достатню кількість життєвого простору для тих хто знаходиться в салоні в разі аварії. Також модель оснащена антиблокувальною системою гальм з електронним розподілом гальмівних зусиль, а також фронтальними подушками безпеки для водія і пасажира. Всім пасажирам доступні триточкові ремені безпеки, а також кріплення для дитячих сидінь ISOFIX. Також, якщо з якихось причин водій проігнорує ремінь безпеки про це нагадає індикатор і звуковий сигнал. За цілісність автомобіля відповідає система допомоги при парковці, а саме задній парктронік, щоб точно виявляти вільну від перешкод зону для паркування. А за захист від несанкціонованого заволодіння автомобілем відповідає іммобілайзер, центральний замок і сигналізація з сиреною.

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація