СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Архів новин: Модельный ряд ЗАЗ із заводським ГБО!

Лютий2016  

Тепер клієнти, купуючи доступний автомобіль модельної лінійки ЗАЗ не стоятимуть перед вибором: встановити газобалонне обладнання або залишитися на «гарантії». Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ, компанія «АвтоЗАЗ-сервіс», з метою зробити покупку і володіння автомобілем для своїх клієнтів ще більш вигідним, пропонує автомобілі ЗАЗ вже з встановленим в заводських умовах газобалонним обладнанням. Переваги таких модифікацій ЗАЗ очевидні: по-перше, покупець значно заощаджує на пальному, по-друге, не потрібно додаткових витрат на установку газобалонного обладнання та по-третє, на автомобіль поширюються гарантійні зобов'язання виробника.

Так, згідно з озвученими прайсом, ціна на компактний седан ZAZ Sens вироблений в 2015 році, оснащений двигуном об'ємом 1,3 літра на блакитному паливі становить 170 200 грн. за комплектацію Standard +. Варто відзначити, що ця модель, не дивлячись на складну ситуацію на ринку, як і раніше користується високим попитом в українців і залишається лідером продажів автовиробника.

Ще одна модель Запорізького автомобілебудівного заводу, яка тепер доступна з передвстановленим газобалонним обладнанням - ZAZ Lanos. Другий за популярністю представник модельного ряду оснащений двигуном об'ємом 1,5 літра, потужністю 86 к.с. і дозволяє своєму власникові, з урахуванням різниці у вартості газу і бензину, значно економити. Вартість версії ZAZ Lanos в комплектації Lux становить 225 400 грн.

Третя модель, яка завдяки своїй місткості, комфорту і надійності користується стабільно високим попитом, тепер також доступна із заводським газобалонним обладнанням. Модель ZAZ VIDA седан, яка пропонується з двигуном об'ємом 1,5 літра потужністю 84 к.с. також дозволить своєму власникові економити кошти, завдяки відносно невисокій вартості скрапленого газу. Вартість ZAZ VIDA седан в комплектації Comfort з ГБО становить264 500 грн.

Якщо ж потрібен доступний розвозний автомобіль для бізнесу, який крім своїх очевидних переваг, таких як невибагливість, простота в експлуатації і висока ремонтопридатність, буде ще і економічним, хорошим варіантом стане ZAZ Lanos pick-up. Тепер ця модель також доступна з газобалонним обладнанням, встановленим вже на конвеєрі заводу. Зараз стати власником легкого комерційного автомобіля можна за 191 100 грн., і вже з перших кілометрів експлуатації ZAZ Lanos pick-up почне економити гроші на заправці, тим самим позбавляючи Вас від зайвих витрат.

Окрему увагу слід приділити інформації про саме газобалонне обладнання, так як його якість та походження запорука безперебійної роботи на багато тисяч кілометрів пробігу. Представники модельного ряду ЗАЗ, які тепер доступні з ГБО вже з конвеєра отримують комплект газового обладнання четвертого покоління фірми BRC (Італія), який відповідає нормам токсичності Євро 5! Компанія BRC Gas Equipment є всесвітньо відомим виробником газобалонного обладнання з історією, що нараховує більше 30 років. За інформацією виробника, на сьогоднішній день частка BRC на світовому ринку становить більше 17%. Це означає, що ГБО BRC встановлюється практично на кожен п'ятий автомобіль, який переобладнано під роботу на газі.

Серед безумовних переваг саме цього обладнання, що встановлюється вже на заводі на автомобілях ЗАЗ, є бінарна система подачі палива - газ/бензин. Бінарна система являє собою двопаливну систему з єдиним (штатним) контролером, в якому закладено дві програми управління, що забезпечують можливість роботи двигуна як на бензині, так і на газі. Зазвичай, при установці ГБО на автомобіль встановлюється додатковий блок управління, який може конфліктувати з основним блоком, що призводить до погіршення роботи двигуна і поломок. Бінарна система виключає такі проблеми з автомобілем. Також, дуже часто при установці ГБО «в гаражах» власники стикаються з проблемою - «куди потім подіти запасне колесо?», оскільки в нішу запасного колеса багажника монтується балон для газу. У випадку з установкою балона в заводських умовах на автомобілях ЗАЗ це питання також вирішене: для запасного колеса передбачено місце з кріпленнями в багажному відділенні.

 

*Ціни вказано станом на 03.11.2015р. Продавець має право змінювати комплектації та ціни автомобілів без попереднього повідомлення покупця. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені в сервісній документації. Зовнішній вигляд автомобіля може відрізнятись від наведеного в рекламних матеріалах. Детальну інформацію отримуйте у салонах офіційних дилерів ZAZ


Повернутися до архіву новин