СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Архів новин: Акція «Весняний сервіс від УкрАВТО!»

Березень2018  

Традиційно навесні ми запускаємо сервісну акцію "Весняний сервіс". З 12 березня по 13 травня в Автоцентрі на Кільцевій на офіційній сервісній станції брендів Chery, Chevrolet, ZAZ, Opel ви зможете підготувати свій автомобіль до нового сезону.

Протягом двох місяців буде діяти наступний прайс на послуги сервісу і виконання робіт:
 
- шиномонтаж - від 240 грн. з ПДВ (в залежності від діаметра коліс)

- контроль і регулювання кутів установки коліс - від 240 грн. з ПДВ

- діагностика двигуна і ходової частини за 240 грн. з ПДВ;

- перевірка системи кондиціонування за 156 грн. з ПДВ.
 
Зрозуміло, що при можливості не варто обмежуватися тільки перерахованими вище операціями. Тому на час дії спеціальних цінових умов кожен з автовласників, незалежно від бренду і моделі автомобіля, може отримати додаткові переваги, які не зустрінеш в "гаражному" сервісі. Наприклад, якщо за результатами діагностики автомобіля буде виявлено дефекти, власник автомобіля буде мати можливість усунути їх з дисконтом в 15% на послуги. Також особливі цінові умови, а саме знижка до 20%, діє і на запасні частини, які будуть використані в процесі ремонту автомобіля.

Крім цього варто звернути увагу на те, що завдяки роботі по постійному удосконаленню, що надаються сервісні послуги, завжди відповідають високим стандартам, встановленим світовими автовиробниками. Більш того, звернувшись до сервісного центру Автоцентру на Кільцевий, ви отримаєте не тільки високоякісний сервіс, а й гарантію на послуги і виконані роботи, що до сих пір є рідкістю в «гаражах».

Додаткову інформацію про сезонну сервісної акції, достатньо звернутися за тел .: 503-71-71

Повернутися до архіву новин