Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: ЗАЗ Lanos Pick-up у продажу із новими опціями

Травень2014  
Модель ЗАЗ Lanos Pick-Up – випробуване часом рішення для вантажних перевезень в «середньоваговій категорії». Цей 2-х дверний фургон від ЗАЗ агрегатується 1,5-літровим двигуном GeneralMotorsз 5-ти-ступінчатою механічною коробкою передач, який відповідає стандартам токсичності Євро-4. Задля витривалості автомобіль має посилену задню підвіску, яка розрахована на перевезення 527 кг вантажу. Великий об'єм багажного відділення (2500 л), невелика навантажувальна висота та широкий кут відкриття дверей – дозволять з легкістю працювати в багажному відділенні людині середнього зросту.
 
Усі модифікації цієї комерційної моделі від ЗАЗ мають такі опції безпеки, як поперечний брус, що захищає від бічного удару, інерційні ремені безпеки та індикатор непристебнутого ременю. Відтепер – у комплектаціях «комфорт» та «люкс» доступна нова опція – подушка безпеки водія. Крім того, усі модифікації моделі мають у своєму арсеналі віднедавна дзеркала із підігрівом та повторювачем повороту. У залежності від модифікації, в авто може встановлюватись така необхідна опція комфорту, як кондиціонер. У всіх комплектаціях пропонується радіопідготовка, до якої входять 2 динаміки та антена.
 
Надійність і невибагливість в експлуатації – саме ті характеристики, які роблять LanosPick-up вигідним варіантом для міських і заміських перевезень. Серед інших важливих експлуатаційних якостей – економічність. Витрати пального становлять від 5,8 л у заміському циклі. Вантажопідйомність автомобілю –  527 кг. Такі характеристики Lanos Pick-up роблять його одним із найпопулярніших фургонів на ринку легкої комерційної техніки – придатних до використання у щоденній роботі як приватних підприємців, так і великих корпорацій.
 
Автоцентр на Кільцевій пропонує сьогодні модель LanosPick-up за ціною від 99 185 грн*. Крім того, модель може бути оснащена газобалонним обладнанням, що дозволить автомобілісту економити витрати на пальне. Ціна LanosPick-up із ГБО становить від 108 745 грн*.
 
ЗАЗ Lanos Pick-up – справжній «трудівник»! Це саме той представник  комерційного модельного ряду, який завдяки своїй витривалості та місткості у поєднанні із лояльною ціною стане незамінним помічником у повсякденних справах!
 
Не зволікайте! Поспішайте відвідати автосалон ЗАЗ Автоцентру на Кільцевій вже сьогодні!
ЗАЗ – автомобілі для життя!
Детальнішу інформацію про моделі ЗАЗ можна дізнатись за тел.: (044) 503 81 11, 503 81 01. Консультацію з придбання автомобіля в кредит можна отримати, зателефонувавши консультантам з кредитування і страхування: (044) 503 71 74. 
Адреса Автоцентру на Кільцевій: Київ, Софіївська Борщагівка, вул. Толстого, 2 (Кільцева дорога, поворот на р. Вишневе). Для Вас ми працюємо без вихідних! (режим роботи)

*Ціни наведено станом на 22.05.2014 згідно діючого реєстру цін. Уількість автомобілів обмежена. Фактичну наявність авто - уточнюйте, будь ласка, по телефону.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація