Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Новини: Весняний сервіс без меж!

Березень2014  

Шановні власники автомобілів Опель, Шевроле і ЗАЗ! 

Для того, щоб підготовка автомобіля до сезону була доступна кожному нашому клієнту - автолюбителю, починаючи з 17 березня Автоцентр на Кільцевій, який здійснює продаж, гарантійне і постгарантійне обслуговування автомобілів брендів  Opel, Chevrolet і ЗАЗ, пропонує весняну сервісну акцію. 

Так, згідно з умовами акції, Ви можете скористатися наступними послугами за спеціальними цінами: шиномонтаж, діагностика двигуна і ходової частини або контроль та регулювання кутів встановлення коліс, всього від 111 грн. 

Окрім цього, ще одна важлива система автомобіля, що вимагає ретельної уваги і кваліфікованого підходу, – система кондиціонування. Акційна пропозиція дозволить Вам провести перевірку даної системи на виявлення несправностей, усунути поломки, і у разі потреби, заправити її, щоб в жарку погоду відчувати себе комфортно у Вашому автомобілі, за ціною від 199 грн (без матеріалів).

Приємним сюрпризом для всіх, хто в період з 17 березня по 30 квітня відвідає сервіс-центри Автоцентра на Кільцевій  і скористається акційними умовами, стане дарунок - картка програми лояльності Carman&Carwoman номіналом 5%. Власник картки зможе надалі отримувати дисконт у розмірі 5% на послуги сервісу і запчастини при обслуговуванні автомобіля на СТО Автоцентру на Кільцевій та в майбутньому, накопичивши відповідну суму, отримати картку з більшим відсотком знижки.  

Детальніше про акційні пропозиції:

1. ШИНОМОНТАЖ - від 111 грн.
Пропозиція з вартістю 111 грн. дійсна для коліс зі сталевими дисками, розміром R13-R14. Роботи з шиномонтажу не включають витратні матеріли та запасні частини, необхідні під час виконання вказаних робіт (грузи та інше).

Включає в себе: зняття 4 коліс, демонтаж існуючої покришки, встановлення нової (іншої), балансування коліс, встановлення коліс на автомобіль.

Вартість:
для сталевих дисків розміру:

R13-14 - 111 грн.
R15-16 - 133,2 грн.
R17 та більше - 166,5 грн.

для литих дисків розміру:

R13-14 - 133,2 грн.
R15-16 - 166,5 грн.
R17 та більше - 199,8 грн.

2. КОНТРОЛЬ та регулювання кутів встановлення коліс - від 111 грн.**
Включає в себе: контроль та регулювання кутів встановлення передніх коліс легкових автомобілів

3. ДІАГНОСТИКА двигуна і ходової частини -  111 грн.

- діагностику двигуна: проведення зчитування помилок всіх систем ДВЗ; перевірка режимів роботи датчиків ДВЗ (при виявлені помилок виконання тест пристрою); виконання перевірки правильності налаштування ДВЗ
- діагностику ходової частини: огляд та перевірку механізму кермового управління (кермова рейка, кермові тяги, наконечники, кермова колонка, гумові пильники, патрубки системи ГУР, насос ГУР, рівень рідини); огляд системи охолодження (радіатор системи охолодження, патрубки, кріплення, хомути, рівень охолоджуючої рідини); огляд передніх та задніх гальмівних колодок, передніх та задніх гальмівних дисків (барабанів); перевірка кульових опор та пильників шарових опор, перевірка втулок та стійок стабілізаторів (передньої частини та задньої частини); перевірка підшипників маточин передніх та задніх коліс; огляд амортизаторів (на наявність пошкоджень) та пружин передньої та задньої підвіски; перевірка стану шин та дисків коліс, контроль тиску, перевірка затяжки болтів колісних дисків необхідним моментом
- візуальний огляд стану кузову та ЛФП автомобіля

4. ЗАПРАВКА СИСТЕМ КОНДИЦІОНУВАННЯ - 199 грн. з ПДВ (перевірка та заправка; без матеріалів)

Виявлені в результаті діагностик і перевірок недоліки, усунемо за Вашим бажанням одразу! В такому разі Ви отримаєте знижку на послуги 10% та запасні частини до 10% в залежності від бренду***

Будемо раді бачити Вас на наших сертифікованих сервіс-центрах. Наші професіонали зроблять все для того, щоб Ви отримували лише позитивні емоції, керуючи своїм авто.
Отримати детальну інформацію щодо акцій та послуг, а також зробити  попередній запис на СТО Ви можете за телефоном:
СТО Опель, Шевроле - (044) 503 71 71 (дод.1-1)
СТО ЗАЗ - (044) 503 71 71 (дод.1-2)

Чекаємо на Вас в Автоцентрі на Кільцевій в будь-який зручний для Вас день, адже для Вас ми працюємо без вихідних!

Всі ціни вказані з ПДВ
* у разі відсутності такої карти у клієнта. Знижки по іншим програмам лояльності або акційними пропозиціями, що діють на момент проведення цієї акції, не додаються

** регулювання кутів встановлення задніх коліс- додатково оплачується з розрахунку 0,3 години за послугу за акційною вартістю нормо-години, без врахування можливих додаткових робіт, необхідність яких виявляється під час проведення робіт з регулювання. Роботи з регулювання не включають витратні матеріли та запасні частини, необхідні під час виконання вказаних робіт (регулювальні шайби, болти, гайки та інше).

*** відповідно до 3 групи знижок. Для негарантійних автомобілів Опель та Шевроле знижки надаються відповідно до програми лояльності "Сервіс+"

Щоб отримати детальну інформацію про сервісну акцію досить звернутися за тел.: (044) 503 71 71


Також дивіться та
Повернутися до списку новин

Підписка на новини сайта

© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація