СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Архів новин: Комплектації автомобілів ЗАЗ доповнилися новими опціями!

Лютий2014  

Моделі ЗАЗ доповнилися новими корисними опціями, що додають комфорт та безпеку.

dscn0242Так, оновилися усі комплектації народного улюбленця, лідера автомобільних продажів 2013 року –ЗАЗ Sens.

Зокрема, він отримав таку опцію, як дзеркала з повторювачем повороту. Повторювання повороту на бокових дзеркалах не лише естетична, але й практична функція. Особливо корисною вона стане в міському циклі, де нерідко трапляються затори та «тягучки». Крім того, віднині і у базовій комплектації ЗАЗ Sens доступна така корисна опція, як підігрів зовнішніх дзеркал. А модель у комплектації «комфорт» запаслася передніми протитуманними фарами, що забезпечать кращу видимість в складних погодних умовах і  поліпшать видимість на дорозі. 
 
Крім цього усі комплектації ЗАЗ Sensпропонують клієнтові молдинги чорного кольору – накладки на бічні частини кузова і двері автомобіля. Ця опція забезпечить додатковий захист авто від ударів і пошкоджень, які можуть бути спричинені сусідами по парковці, та мінімізують ризик псування лакофарбового покриття кузова.
 
lanos_hb_back_135Також віднині дзеркала з повторювачем повороту та бічні молдинги мають й усі комплектації іншого народного автомобілю – ЗАЗ Lanos. До речі, такі ж дзеркала з’явилися і у комерційному варіанті моделі –ЗАЗ Lanos Pick-up. Більше того, у базовій комплектації ЗАЗ Lanos віднині доступні такі опції, як протитуманні фари та підігрів бокових дзеркал. Йдучи на зустріч побажанням клієнтів тепер автомобіль пропонується з такою опцією як регулювання рульової колонки за кутом нахилу, що допоможе водію зафіксувати кермо у максимально зручному для нього положенні. Крім того, усі модифікації ЗАЗ Lanosотримали нові колеса зі збільшеним до 14 дюймів радіусом. Відтак, колеса автомобіля стали й пропорційно ширшими.
 dscn0244
В інтер’єрі моделей ЗАЗ Sens та ЗАЗ Lanos окрім опцій, що відповідають за комфорт, віднині оновлено панель приладів. Відтепер вона не лише покращила свій зовнішній вигляд, але й збагатилася електронним одометром, який максимально точно визначить пробіг автомобіля.
 
Що стосується флагманської моделі вітчизняного виробника – ЗАЗ VIDA– в арсеналі моделі також з’явилися дзеркала з повторювачем повороту у всіх комплектаціях автомобіля. У базову комплектацію ЗАЗ VIDA у кузові седан додано опцію електрорегулювання та підігріву бокових дзеркал. Також відтепер у ЗАЗ VIDAприсутня така комфортна для водія опція, як регулювання сидіння по висоті – нею укомплектовані усі модифікації моделі у комплектаціях «стандарт», «комфорт» і «люкс». Ще одна нова опція для підвищення комфорту не лише для водія, але й для пасажира – підігрів передніх сидінь. Вона віднині стала атрибутом модифікацій моделі у комплектації «стандарт» та «люкс».
 
max_banasevich-8837«Розширення опціоналу комплектацій модельної лінійки ЗАЗ свідчить про постійне прагнення виробника покращувати якість продукції Запорізького автомобілебудівного заводу. –коментує Генеральний директор Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький. Це ще один крок на зустріч нашому клієнту, який, маємо надію,  буде достойно оцінено».
 

Нагадаємо, що із листопада 2013 року усі моделі ЗАЗ сертифіковані відповідно до стандарту Євро-4, що повністю відповідає нормам і вимогам екологічного стандарту щодо мінімізації шкоди навколишньому середовищу.

Чекаємо Вас в нашому автосалоні в будь-який зручний для Вас день.

Детальнішу інформацію Ви можете дізнатись у наших консультантів: (044) 503 81 11, 503 81 01

З радістю відповімо на всі Ваші питання. Для Вас ми працюємо без вихідних!


Повернутися до архіву новин