Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Новини: Заощаджуй до -20% на офіційному сервісі!

Лютий2014  

Шановні власники автомобілів Опель і Шевроле! 

Раді повідомити, що програма лояльності "Сервіс+" продовжена до 31 січня 2014 року і Ви маєте чудову нагоду оцінити всі переваги офіційного сервісу і заощадити до 20%!  Нагадуємо, що програма «Сервіс+» доповнює існуючу систему лояльності корпорації «УКРАВТО» Carman@carwoman. Але навіть при першому зверненні на офіційне СТО, Ви гарантовано отримуєте знижку у розмірі 8% на роботи і 13% на запчастині від поточної роздрібної вартості! А якщо Ви постійний клієнт УкрАвто і у Вас є накопичувальна картка Carman@carwoman, номіналом в 3%, 5% або 7%, то дана знижка додається до початкової, надаючи можливість заощадити до 20% на послуги і до 15% на запасні частини! Якщо у Вас немає такої картки, то вона буде надана номіналом в 3% при оплаті сервісного обслуговування на суму від 500 грн. 

Безумовно, кожен власник автомобіля шукає для свого автомобіля найкраще сервісне обслуговування. А таке обслуговування можуть забезпечити в першу чергу офіційні сервісні станції, перевагами яких є:

* Використання лише оригінальних запчастин і матеріалів;

* Гарантійні зобов'язання на проведені роботи і встановлені запчастини;

* Обслуговування електроніки автомобілів Opel за допомогою дилерського діагностичного устаткування і оригінального сервісного програмного забезпечення;

* За відсутності необхідної суми грошей, Ви можете скористатися програмою «Сервіс вкредит», яка передбачає розстрочку оплати сервісних послуг впродовж 4 місяців;

* На офіційних станціях працює кваліфікований персонал, який постійно проходить навчання і тренінги;

* Можливість отримати повний спектр послуг – від миття автомобіля і шиномонтажу до кузовних і малярних робіт;

* Система накопичувальних знижок комплексної програми лояльності «УКРАВТО»;

* Сезонні сервісні акції, які проходят на постійній основі. 

Чекаємо Вас в нашому сервіс-центрі Опель, Шевроле.
Всі подробиці за умовами програми "Сервіс+" Вам із задоволенням нададуть наші консультанти за тел.: (044) 503-71-71   

*знижка діє лише за умови обслуговування клієнта і придбання оригінальних з/ч на СТО підприємства через наряд-замовлення під час цього ремонту. Програма лояльності "Сервіс+" вводиться для автомобілів Опель та Шевроле (крім Шевроле Нива та Шевроле Камаро) з додаванням 8% (на послуги) та 13% (на запасні частини) до накопиченої клієнтом в існуючій системі "CarMan&CarWoman" знижки. Програма діє з 01.08.2012 р. до 31.12.2014 р. для негарантійних авто та авто старше 3-х років. Детальні умови на сайтах opel.ua та chevrolet.ua.


Також дивіться та
Повернутися до списку новин

Підписка на новини сайта

© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація