Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Експозиція автомобілів Автоцентру на Кільцевій у місті Боярка!

Вересень2013  

Шановні клієнти! Вітаємо всіх жителів Боярки з Днем міста!

 

Раді були внести свою часточку до Вашого чудового свята!

Нагадаємо, що 21.09.2013 було проведено експонування автомобілів Автоцентру на Кільцевій в місті Боярка біля парку Перемоги.

Всі мали нагоду поближче познайомитись з автомобілями на будь-який смак та гаманець:

 ZAZ Vida, що поєднує сучасний дизайн і практичність. ZAZ Vida красиво задуманий, гарно виконаний, відмінно оснащений, є яскравим зразком сучасного багатофункціонального автомобіля малого класу, що приносить виключно задоволення.

ZAZ Forza, яка  уособлює найсучасніші тенденції, що робить модель привабливою і неординарною.

Opel Zafira – представник другого покоління компактвенів Опель, головною позитивною якістю якого, перш за все, є практичний та місткий салон. Компактний 5-дверний кузов, дизайн, що запам’ятовується, і чудова керованість у поєднанні з максимальним комфортом, основні складові цього автомобіля. 

Opel Astra завдяки використанню останніх технічних інновацій і чудовому дизайну привносить свіжий заряд енергії в компакт-клас.

Chevrolet Tracker - абсолютно новий компактний SUV - поєднує в собі спортивний характер, комфорт, практичність і безпеку.

Chevrolet Cruze - оновлений дизайн екстер'єру та інтер'єру, стильний салон, інформаційно-розважальна система Chevrolet MyLink, доповнена лінійка двигунів, покращена комплектація, нові доступні опції, допрацьовані і вдосконалені ходові якості.


Запрошуємо в автосалони Автоцентру на Кільцевій! На Вас чекають професійні спеціалісти, які нададуть Вам вичерпну інформацію щодо комплектацій та цін на авто, а також щодо кредитування та страхування автомобілів марок Опель, Шевроле та ЗАЗ. 

Для Вас ми працюємо без вихідних!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація