Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Презентація нового OPEL INSIGNIA - революція в світі двигунів!

Вересень2013  

Opel починає випуск нової моделі Insignia, яку незабаром представлять на 65-му Франкфуртському автосалоні (12-22 вересня 2013 року). Прем'єра в Україні відбудеться практично одночасно зі світовою - 14-15 вересня 2013 року на Столичному Автошоу.

Прекрасна модель Opel піднімає філософію дизайну «скульптурний артистизм у поєднанні з німецькою точністю» на новий рівень, захоплюючи своїм інтер'єром і зовнішнім виглядом . Бензиновий Turbo двигун нового покоління розширює і без того обширний асортимент. Також до України почнуть постачати дизельні двигуни 2.0л 130 к.с. і 2.0л 195 к.с., з механічною і автоматичною КПП, з переднім і повним приводом. У даному сегменті такої різноманітності двигунів не пропонує жоден бренд.

0

Покращене шасі забезпечує чудовий комфорт. Крім того, в Insignia вже доступна інноваційно-розважальна система нового покоління. Вона оснащена сенсорною панеллю на центральній консолі, проста в управлінні і може працювати в парі із смартфоном.

«Вже понад 580 000 автомобілістів є власниками Insignia. Оновлена Insignia приголомшує уяву розкішним салоном високого класу, простотою управління інформаційно-розважальною системою, прекрасним двигуном, як дизельний 195 л.с. і ще більш вражаючим дизайном, ніж в попередніх моделей», — так описує революцію в світі автомобілів бізнесу-класу голова ради директорів Opel доктор Карл-Томас Нойман. «Наша краща модель більш продумана і приваблива, але навіть серед всієї цієї краси не варто забувати про головне завдання: забезпечити комфортну і безпечну їзду як для водія, так і для пасажирів, у поєднанні з найсучаснішими технологіями і привабливою ціною».

0

Інженери Opel зробили безліч змін в системі шасі, у тому числі удосконалили амортизатори, стабілізатори і рульове управління, що привело до зниження рівня шуму і вібрації і підвищення комфортності.

Нова розширена лінійка двигунів значно підвищує рівень продуктивності і комфорту. Новий Opel Insignia пропонує вибір між трьома варіантами двигуна: бензиновим, дизельним і LPG (Зріджений нафтовий газ), потужність варіюється від 130 к.с. до 325 к.с.

Але лідером лінійки по праву вважається дизельний двигун 2.0 Biturbo CDTI з потужністю 195 к.с. Дизель з високою продуктивністю і послідовною двоступінчатою системою турбонагнітачів досягає вражаючого крутного моменту, 400 Нм і відрізняється високою чутливістю, а також чудовою динамікою в широкому діапазоні зворотів.

0

Економічнішою альтернативою є двигун з потужністю 140 к.с. Opel Insignia 1.4 LPG з максимальним крутним моментом 200 Нм. Як і бензиновий варіант, він відповідає строгим вимогам майбутнього стандарту викиду шкідливих речовин Euro 6. З витратою газу 7,6 л/100 км. (Sports Tourer: 7,9 л/100 км.) в змішаному циклі MVEG і низьким викидом Co2 124 г/км. (Sports Tourer: 129 г/км. Co2), модель Insignia LPG не має собі рівних в класі ефективності А.

Окрім всього іншого, в автомобіль вбудовані найсучасніші системи допомоги водієві на основі радарних технологій і відеокамер: від адаптивного круїзу-контролю до системи запобігання небезпеці в бічній мертвій зоні, системи запобігання фронтальному зіткненню, а також сидіння AGR і система безключового доступу і запуску двигуна «Open & Start».

Прем'єра нового Opel Insignia в Україні відбудеться 14 вересня 2013 року в рамках головного автомобільного шоу країни – Столичного Автошоу, яке проводиться ось вже 10 років поспіль в м. Київ, Столичне шосе, 90. Тоді ж будуть оголошені і ціни на нову модель.

Не дивлячись на те, що презентація нового Opel Insignia відбудеться лише в середині вересня, Ви вже зараз можете зробити індивідуальне замовлення на нову модель в автосалоні Опель Автоцентра на Кільцевій. Більше інформації дізнайтеся у наших консультантів по тел.: (044) 503 81 18, 503 81 19. 

Для Вас ми працюємо без вихідних!

 


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація